Acest concurs a expirat în data de 2014-04-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Trimite felicitari de Paste si Iepurasul iti aduce premii fabuloase!

Da dovada de generozitate si Iepurasul te premiaza!

Trimite-le prietenilor tai cele mai frumoase felicitari cu ocazia sarbatorilor pascale si intra in cursa pentru unul dintre cele cele 5 premii in valoare de 5850 lei puse la bataie de concursul Acasa.ro!

Acasa.ro isi rasplateste cititorii si ii premiaza in aceasta primavara pentru altruism. Tot ce trebuie sa faci este sa le urezi prietenilor "Sarbatori fericite!", trimitandu-le una dintre numeroasele felicitari virtuale puse la dispozitie prin intermediul concursului "Imparte bucurii".

Concursul permite participarea tuturor persoanelor in varsta de peste 18 ani, care isi doresc ca urarile lor de Paste sa le aduca daruri frumoase de Iepuras.

Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi pagina oficiala a concursului, sa completezi campurile aferente cu datele tale personale si sa trimiti felicitari virtuale tuturor prietenilor tai.

Acasa.ro ii premiaza pe cei mai activi participanti la concursul "Imparte bucurii!", adica pe acei vizitatori care trimit cele mai multe felicitari de Paste prietenilor lor in perioada 9 - 21 aprilie 2014.

Premiile constau in vouchere in valoare de 5850 de lei, astfel: un voucher oferit de Parfumuri de Lux, unul pus la bataie de Coilprofil, un abonament pentru servicii de monitorizare si interventie rapida oferit de NEI Guard, un voucher pentru servicii medicale de la Clinica NEI Medica si o invitatie dubla la premiera filmului UIMITORUL OM-PAIANJEN 2 + Un pachet de produse promotionale UIMITORUL OM-PAIANJEN 2 oferit de Intercomfilm.

Concursul se desfasoara in perioada 9 - 21 aprilie 2014, iar castigatorii vor fi anuntati in termen de 4 zile de la desemnare, telefonic sau prin email.