Acest concurs a expirat în data de 2016-02-16. Vezi concursurile active aici.
Valentine’s Day – Un cadou face cat o mie de cuvinte!

Abia a început luna februarie şi, nici una, nici două, noi am intrat în starea de spirit a mult aşteptatei primăveri. Ne-am pus pe treabă şi, între 9 şi 15 februarie 2016, noua noastră campanie de Valentine’s Day abia aşteaptă să susţină ideea conform căreia “Un cadou face cât o mie de cuvinte!”. Am pregătit în site o mulţime de surprize şi nu ascundem, ne-am gândit că în afară de gesturile frumoase pe care le facem zi de zi pentru cel drag, un cadou de Valentine’s Day nu poate decât să fie decât binevenit!

Aşadar, avem: zâmbet, îmbrăţişare, sărut, trezit cu 10 minute înainte şi făcut cafeaua … chiar şi dus gunoiul fără discuţii! Dar ce-ar fi Valentine’s Day fără un parfum, un buchet de flori sau bijuteria pe care a admirat-o EA zilele trecute când v-­aţi uitat pe site în căutare de cu totul altceva?

Mii de produse vândute de eMAG şi de către partenerii săi din Marketplace sunt în promoţii până pe 15 februarie 2016, începând de la cele mai categoric  Cadouri romantice: parfumuri, cosmetice, telefoane mobile, accesorii pentru telefon sau laptop, smartwatch-uri şi brăţari fitness, cosuri cadou, bomboane şi ciocolată, cărţi, filme, şampanie sau accesorii de fashion. Nu a uitat de aranjamentele florale şi nici de lenjeria sexy – o nouă categorie în Fashion. Tentaţiile din site merg mână în mână şi cu cei care ştiu că iubita adoră decoraţiunile interioare, îşi doreşte o cafetieră nouă, un laptop mult mai performant sau o pereche de căşti cool! Iar pentru EL, un smartwatch, un vin bun, accesorii IT, zona de Gaming sau categoria de produse pentru maşină (motocicletă?) pot fi idei excelente pentru un cadou potrivit.

Deci, îi spui “Te iubesc!” destul de des, dar… de Valentine’s Day ce îi dăruieşti?

Lista completă cu cadouri de Valentine's Day la reducere poate fi consultată AICI.