Acest concurs a expirat în data de 2014-05-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs Clickmania: Castiga 2 autoturisme Citroen, bani, telefoane, tablete!

Concursul "Clickmania" se desfăşoară zilnic pe parcursul a 8 săptămâni, în publicațiile „Click" și „Click! de duminică" în perioada 21 martie - 16 mai 2014 cu excepția zilelor de 20 și 21 aprilie 2014 când ziarul Click! nu va apărea pe piață deoarece în acele zile este sărbătoarea Paștelui.

Premiile oferite:

Premiile puse în joc în cadrul acestui concurs sunt în număr de 11.012:

  • 2 premii constând în autoturisme: 1 autoturism Citroen C-Elysee și 1 autoturism Peugeot 208
  • 8 premii în valoare de 5.000 lei fiecare
  • 100 premii în valoare de 500 lei fiecare
  • 700 premii în valoare de 200 lei fiecare
  • 101 premii constând în telefoane mobile în valoare de 599 lei fiecare
  • 101 premii constând în tablete în valoare de 658 lei fiecare
  • 2.000 de premii constând în abonamente pe 1 lună de zile la ziarul Click! (luni -duminică)
  • 1.900 de premii constând în ochelari de soare
  • 6.100 de premii constând în brătări din silicon UV

Mecanismul de concurs:

În perioada 21 martie - 15 mai 2014, în fiecare zi, de luni până duminică, pe ziarul Click! găseşti lipit câte un loz Clickmania pentru participarea la concurs, cu excepția zilelor de 20 și 21 aprilie când ziarul Click! nu va apărea pe piață deoarece în acele zile este Sărbătoarea Paștelui. Lozul lipit pe ziar este valabil o singură zi, ziua de apariție a ziarului. Pe lozul de concurs găsești simbolurile cu care poţi câştiga. Lozul nu trebuie dezlipit de pe ziar. Seria lozului și seria de control a zilei de valabilitate a lozului pentru concursul desfășurat în perioada 21 martie - 15 mai 2014 sunt formate din 10 caractere de forma 1234567890, respectiv 4 caractere de forma 1234.

Verifică, în fiecare zi lozul Clickmania de pe ziarul Click! prin dezlipirea părții detașabile a lozului. Dacă ai găsit ziarul cu lozul pe care sunt inscripționate 3 simboluri identice, sună la unul din numerele de telefon de concurs ÎN ZIUA DE APARIȚIE A ZIARULUI CU LOZ, ZI A CĂREI DATĂ ESTE ÎNSCRISĂ PE ZIAR, răspunde corect la întrebarea concursului: „Care este titlul articolului principal de pe prima pagină a cotidianului Click! de astăzi?" și dacă în urma verificării seriilor de pe clapeta lozului (serie loz plus serie de control a datei de apariție pe ziar) de către operatorul telefonic, lozul este confirmat câștigător, ai câştigat premiul corespunzător celor 3 simboluri identice.

Un loz este câștigător al unuia dintre premiile puse în joc în cadrul concursului dacă conține 3 simboluri identice. Lista simbolurilor și premiile aferente acestora este:

Exemple: pentru a câștiga premiul constând într-un autoturism, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu autoturism. Pentru a câștiga suma de 500 de lei, pe loz trebuie să apară de 3 ori simbolul 500 LEI.

Dacă ai găsit ziarul cu lozul cu cele 3 simboluri identice, sună la unul din numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 și 0318.603.428, tarif normal, între orele 08:30 - 17:00, comunică seriile de pe clapeta lozului pentru verificarea acestora de către organizatorii concursului, numele și prenumele, adresa de domiciliu, numărul de telefon, adresa de e-mail şi răspunde corect la întrebarea: „Care este titlul articolului principal de pe prima pagină a cotidianului Click! de astăzi?".

Este obligatorie păstrarea ziarului cu lozul lipit pe acesta pentru intrarea în posesia premiilor.

Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08:30 - 17:00, deținătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariție a ziarului până la ora 17:00. Excepție fac abonații ziarului Click! care pot revendica premiile din zilele de sâmbătă și duminică in lunea imediat următoare.

Premiile se pot revendica chiar din prima zi de concurs, vineri, 21 martie 2014. Numele câștigătorilor care au revendicat premiile zilnice din perioada 21 martie - 15 mai 2014 vor fi publicați în ziarul Click! și pe site-ul www.click.ro, zilnic în perioada 22 martie - 16 mai 2014.

Toate premiile nerevendicate într-o zi, între orele 08:30 - 17:00, nu se reportează la nicio altă secțiune de concurs, acestea devenind nule.

Acordarea premiilor:

Pentru a intra în posesia premiilor constând în autoturisme, bani, telefoane, tablete, câştigătorii care au fost publicaţi în ziar și pe site-ul www.click.ro şi şi-au revendicat premiul sunând la unul din numerele de telefon de concurs, trebuie să prezinte ziarul cu lozul câştigător în original până în data limită de 31 mai 2014. Câștigătorii vor semna un proces verbal cu organizatorul concursului și apoi vor intra în posesia premiului.

Plata premiilor în bani se va face la valoarea neta (fara impozitul pe venit, virat de organizator) și se va realiza prin virament bancar în contul câştigătorului, şi nu în numerar, în termen de 20 zile lucrătoare pentru premiile mai mari și egale cu 500 lei și în termen de 15 zile lucrătoare pentru premiile între 100 lei și 499 lei, de la data semnării procesului verbal cu organizatorul concursului respectiv data de primire a ziarului cu lozul în original de către organizator.

Premiile constând în autoturisme, telefoane și tablete vor fi transmise câștigătorilor în termen de 15 zile lucrătoare de la data revendicarii premiului și semnării procesului verbal cu organizatorul concursului respectiv data de primire a ziarului cu lozul în original de către organizator.

Premiile constând în brățări de silicon UV și ochelari de soare vor fi transmise câștigătorilor în termen de 15 zile lucrătoare de la data revendicarii premiului.

Pentru premiile constând în abonamente la ziarul Click! data de începere a abonamentului va fi stabilită de comun acord de catre organizator cu câștigătorul, dar nu mai devreme de data de întâi (1) a lunii următoare pentru abonamentele revendicate până pe data de 20 a lunii în curs.

Ziarul cu lozul câștigător va rămâne în proprietatea organizatorului concursului. În cazul în care, până în data de 31 mai 2014, câştigatorii publicaţi în ziar și pe click.ro, nu prezintă organizatorului ziarul cu lozul câştigător în original sau nu semnează procesul verbal cu organizatorul sau nu pot fi contactaţi la telefonul comunicat în momentul revendicării telefonice, aceştia îşi vor pierde premiul.