Acest concurs a expirat în data de 2014-11-30. Vezi concursurile active aici.
Parerea ta conteaza!

Concursul " Spune-ti parerea si castiga" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, incepand cu data de 25.08.2014  si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Concursului, cu mentiunea ca incetarea va fi adusa la cunostinta participantilor si a publicului prin intermediul site-ului Flanco.

Pentru a participa la acest Concurs, participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul Flanco si sa posteze cel putin o recenzie valida* la un produs disponibil pe site-ul Flanco.

* O recenzie valida trebuie sa respecte cumulativ urmatoarele cerinte:

  • sa contina cel putin 3 calitati si/sau defecte ale produsului descris
  • limbajul folosit pentru descrierea produsului trebuie sa fie decent
  • in cazul in care o recenzie nu indeplineste cumulativ cerintele descrise mai sus Organizatorul nu va proceda la validarea recenziei

Fiecare recenzie validata reprezinta o sansa la extragerea pentru premiul Concursului, de exemplu: un participant poate posta o singura recenzie per produs, iar in cazul in care participantul posteaza recenzii la produse diferite acesta intra in tragerea la sorti cu sanse egale cu numarul de recenzii validate.  Orice recenzie copiata de pe alte pagini de pe internet, sau care nu este originala si nu raspunde criteriilor de mai sus va fi invalidata.

Premiile Concursului sunt:

  • 1 tricou inscriptionat Flanco™ la fiecare extragere, la alegere din modelele disponibile

Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate in fiecare zi de marti a saptamanii in care se desfasoara Campania, cu exceptia zilei de 26.08.2014. In fiecare zi de marti, cu exceptia zilei de 26.08.2014, se va extrage un castigator al unui tricou inscriptionat Flanco™ si 2 (doua) rezerve.  Castigatorul Concursului va fi publicat prin nume si prenume si pe pagina de Facebook Flanco Romania, in fiecare zi de marti, incepand cu data de 02.09.2014.