Acest concurs a expirat în data de 2014-03-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 500 de sejururi la bai pentru doua persoane!

Dupa succesul de anul trecut al campaniei si dupa ce am primit reactiile pozitive ale clientilor Catena care au castigat o vacanta la bai, in 2014 oferim inca 500 de sejururi la bai pentru doua persoane! Castigi si poti lua cu tine o persoana draga sau poti face un cadou plin de caldura bunicilor sau parintilor tai.

Participa si tu la campania “Catena te trimite la bai” si poti fi unul dintre cei 1000 de turisti fericiti, pentru ca in 2014 Catena ofera ca premii 500 de sejururi pentru doua persoane in Amara, Caciulata, Calimanesti, Buzias, Covasna, Baile Herculane, Baile Olanesti, Moneasa, Baile Tusnad sau Vatra Dornei.

Pentru ca relaxarea ta si a persoanei care te va insoti sa fie completa, fiecare sejur consta in cazarea timp de 6 nopti la hotel de 2 sau 3 stele, cu pensiune completa si 2 sedinte de tratament pe zi, plus transport pana in statiune si retur, in perioada 1 aprilie – 25 mai 2014*. (*Cu exceptia perioadei de 1 Mai si de Paste.)

Procesul de inscriere in concurs este foarte simplu, in doar patru pasi usor de urmat:

  • Achizitioneaza produse in valoare de minimum 15 lei pe bonul fiscal de la Catena.
  • Completeaza talonul de participare si rupe partea detasabila din dreapta (cu nr. bon Catena)
  • Depune talonul in urnele din farmaciile Catena.
  • Pastreaza bonul fiscal si partea detasabila a talonului completat cu nr. bon Catena pentru validarea talonului castigator.

Campania ”Catena te trimite la bai” se desfasoara in perioada 15 ianuarie – 20 martie 2014, sau pana la epuizarea tuturor taloanelor din farmacii. Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei prin tragerile la sorti organizate in farmaciile Catena.