Acest concurs a expirat în data de 2014-06-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 3 premii a cate 10.000 lei fiecare de cheltuit in vacanta sau o tableta Apple iPad in fiecare saptamana!

Castigi si te bucuri impreuna cu cei dragi

Atunci cand cei dragi au nevoie de tine, distantele dispar cu noul serviciu Western Union prin Internet Banking de la Raiffeisen Bank. 

In perioada 24 februarie – 6 iunie 2014 transferurile de bani* prin Western Union efectuate in agentiile din Romania ale Raiffeisen Bank si ale partenerilor sai iti aduc premii de care sa te bucuri impreuna cu cei dragi. 

Fie ca primesti bani din strainatate sau din Romania, fie ca trimiti bani in tara sau catre strainatate primesti un primesti un cupon razuibil, te inscrii in campanie si poti castiga premii prin tragere la sorti:

  • o tableta Apple iPad Air in fiecare saptamana
  • unul dintre cele 3 premii a cate 10.000 Lei fiecare de cheltuit in vacanta**

Daca, in plus, realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking de la Raiffeisen Bank, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza

Cum poti castiga? 

Pentru a intra in promotia saptamanala trebuie doar sa trimiti*** prin SMS la 1859 (numar scurt cu tariff normal in retelele de telefonie mobile Cosmote,Orange si Vodafone) urmatoarele date, in urmatorul format: codul promotional pe care l-ai descoperit pe cuponul razuibil, nume (asa cum apare in buletin/cartea de identitate), prenume (asa cum apare in buletin/cartea de identitate), data tranzactiei (in formatul zz.ll.aaaa). 
Atentie! Toate aceste 4 informatii trebuie trimise in acelasi SMS, separate de virgule, in ordinea mentionata mai sus. 

Iar daca te inregistrezi cu doua tranzactii, intri automat si in tragerea la sorti pentru marele premiu. 
Nu uita! Pentru a te inscrie in campania pentru marele premiu trebuie sa introduci aceleasi date personale (nume, prenume si numar de telefon) in mod identic de fiecare data cand faci transferuri de bani prin Western Union si Raiffeisen Bank. 
Daca, in plus, realizezi si o tranzactie Western Union prin serviciul Internet Banking, premiul mare de 10.000 Lei se dubleaza!

* Comisioanele aferente transferurilor de bani prin Western Union sunt disponibile pe http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/taxe-si-comisioane-pf  
** Se acorda cate 15 tablete Apple iPad Air 16GB Wi-Fi + 4G (Cellular), Ecran Retina 9.7", Dual-Core A7, Space Gray, fiecare in valoare neta de 2.765 Lei, cate una pentru fiecare saptamana promotionala si 3 premii, fiecare in valoare neta de 10.000 Lei prin virarea acestora intr-un cont bancar in Lei, deschis la orice banca de pe teritoriul Romaniei. Raiffeisen Bank si Western Union nu sunt raspunzatori de niciun cost survenit ca urmare a deschiderii sau mentinerii unui cont bancar si nici pentru taxe si comisioane de transfer si de retragere a banilor primiti de catre castigator ca premiu. Valoarea totala neta a premiilor este de 101.478 Lei. Promotie valabila in perioada 24 februarie – 6 iunie 2014, inclusiv. 
*** Prin trimiterea SMS-ului iti exprimi acordul pentru preluarea datelor de catre Raiffeisen Bank si Western Union.