Acest concurs a expirat în data de 2014-04-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend VIP la mare!

Utv iti aranjeaza distractia de vara asta! Fa-ti bagaj si hai la mare! Te luam cu noi la prima petrecere din acest sezon!

Ti-ai pregatit deja slapii, ochelarii de soare, palaria de paie, tricourile, costumul de baie, prosopul de plaja… ?

Campania “Castiga 1 weekend VIP la mare” se va desfasura in perioada 14 – 25 aprilie 2014.

Pentru a putea participa la Campanie participantii vor trebui:

  • sa aiba un cont pe site-ul de socializare Facebook
  • sa fie fan al paginii de Facebook UtvRomania
  • sa posteze pe pagina lor personala de Facebook folosind hashtag-ul #AboutU o poza cu bagajul pe care l-au pregatit pentru vacanta de 1 mai insotita de textul "De 1 mai plec cu Utv la mare"

Nota 1: Participantii vor fi eliminati din concurs, daca se vor inscrie cu orice alt material, care nu reflecta obiectul concursului (exemple: poze cu vedete, animale, desene, obiecte, etc.)

Acordarea premiilor nu este conditionata de achizitionarea vreunui serviciu, produs sau de alta cheltuiala suplimentara.

Participantii la Campanie pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, un weekend pentru doua persoane in statiunea Mamaia Nord  in perioada 1 – 3 mai 2014.

Premiul consta in cazare pentru 2 persoane intr-o camera dubla cu mic dejun inclus in perioada 1 – 3 mai, la Oneiro Resort in statiunea Mamaia Nord, plus asigurarea unui pat la piscina, acces la eveniment & consumatie in limita sumei de 100 Euro.

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs. Castigatorii vor fi desemnati in data de 25 aprilie, in jurul orei 17:30, prin tragere la sorti, prin intermediul programului random.org.

In urma centralizarii si verificarii rezultatelor inregistrate Organizatorul va anunta numele castigatorilor in emisiunea “Ce zici?” si va publica numele castigatorilor pe www.utv.ro si pe www.facebook.com/utvromania.