Acest concurs a expirat în data de 2014-03-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor plasma LG, un iPod shuffle sau un pachet Liv&Maddie!

Urmărește noul serial de comedie Liv&Maddie la Disney Channel, prin Orange TV Go și intri automat în tragerea la sorți pentru:

  • un televizor LG high-definition
  • un iPod shuffle
  • 15 kituri Liv&Maddie cu brățară, caiet, breloc și pix

Descoperă în fiecare sâmbătă de la 11:00 cât de distractivă este viața de liceu a surorilor gemene Liv și Maddie. Una este star de Hollywood, cealaltă vedetă locală în lumea baschetului și amândouă împart provocările aduse de școală, frați răutăcioși și de diferențele dintre ele.

Tot ce ai de făcut este să intri pe Disney Channel pe tvgo.orange.ro sau din aplicația Orange TV Go. 

Promotia "Urmareste noul serial de comedie Liv&Maddie la Disney Channel prin Orange TV si poti castiga super premii" se desfasoara in perioada 24 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014.

Mecanismul de desfasurare a Promotiei:
 
Participa la promotie orice utilizator activ al Organizatorului, client al Orange Romania, persoana fizica titulara a unui contract pentru abonament Orange TV sau desemnata drept utilizator in cadrul contractului de abonament Orange TV al unei persoane fizice sau juridice cu varsta peste 18 ani si care are capacitate deplina de exercitiu, care are un abonament Orange TV activ care permite accesul la canalul Disney Channel si de asemenea un cont online activ in aplicatia contul meu de pe www.orange.ro/contul-meu, care a fost asociat abonamentului Orange TV si care acceseaza canalul linear Discovery Channel cel putin o data pe perioada de desfasurarea a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Google Play si AppStore. 

Numele de utilizator al contului online folosit de Participanti sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toata perioada de desfasurare a Promotiei. 

Premii:

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt, dupa cum urmeaza: 

  • 1 televizor plasma LG, 127 cm, HD
  • 1 iPod shuffle, 2GB, albastru
  • 15 pachete Liv&Maddie care contin fiecare o bratara, un caiet, un breloc si un pix 

Tragerile la sorti:  

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza in data de 7 martie 2014.