Acest concurs a expirat în data de 2014-05-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un city break pentru doua persoane in orasul care iese pe primul loc in topul preferintelor utilizatorilor!

Care e cel mai frumos oraș din Europa? Unde ai pleca pentru câteva zile vara asta? Votează mai jos! Vrem să facem un top al celor mai frumoase și îndrăgite orașe! Știm că e greu să te hotărăști doar la unul singur, așa că poți vota maxim cinci orașe.

Fiecare dintre noi are criteriile lui subiective. Ne îndrăgostim iremediabil de câte un oraș, observăm detalii pe care alții nici nu le văd, ne rămân în minte străduțe, muzee, nopți petrecute în cluburi nebune, colțuri înflorite de parc sau oamenii pe care-i întâlnim acolo. Sunt orașe în care am evada oricând într-un City Break Europa, care ne sunt dragi și de care ni se face mereu dor.

Campania "Traveoropa – Votează cel mai frumos oraș din Europa!"  se va desfăşura în perioada 16 aprilie –19 mai 2014.

O persoană se poate înscrie doar o singură dată la Campanie, cu un singur nume, un singur număr de telefon şi adresa de email. Nu se acceptă înscrierea aceleiaşi persoane cu nume diferite.

Pentru a participa la această campanie, o persoană trebuie să se înregistreze pe site-ul Traveo şi să aleagă un număr maxim de cinci orașe dintre cele propuse de organizatori.  După validarea votului, participanţii vor fi înscrişi în mod automat la concurs.

Participanții trebuie să completeze corect și complet datele personale: nume, prenume, adresă de e-mail.

Premiile oferite în cadrul campaniei promoţionale:

  • Un city break pentru două persoane în orașul care iese pe primul loc în topul preferințelor utilizatorilor. Premiul constă în bilete de avion și cazare pentru trei nopți în orașul respectiv, cu plecare din Romania.

Câştigătorul va fi stabilit în săptămâna 19 - 25 mai prin tragere la sorți prin sistem informatic securizat – random.org. Câştigătorul va fi anunţat până cel tarziu la ora 24:00 în 25 mai, prin email şi pe pagina de Facebook a site-ului.