Acest concurs a expirat în data de 2014-06-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Dacia Duster sau carduri cadou Kaufland!

În perioada 19 mai - 29 iunie 2014,  Kaufland și Visa te premiază! 

Pentru fiecare plată cu cardul Visa a cumpărăturilor tale din magazinele Kaufland, indiferent de sumă, primești un talon răzuibil cu care poți câștiga carduri cadou având o valoare de până la 50 de lei sau marele premiu la tombola finală: o mașină Dacia Duster.

Campania promotionala ”Plateste-ti cumparaturile de la Kaufland folosind orice card Visa si poti castiga o masina sau un voucher de cumparaturi" incepe la data de 19 mai 2014 si se va incheia la data de 29 iunie 2014 si se va desfasura in toate cele 92 de magazine Kaufland din Romania

Pot participa la aceasta Campanie, incepand cu data de 19 mai 2014, inclusiv, si pana la data de 29 iunie 2014, inclusiv, toti clientii care achita cumparaturile efectuate in aceasta perioada in magazinele Kaufland, cu orice card Visa. Acestia vor primi, pentru fiecare plata efectuata cu cardul Visa, un talon razuibil, care poate fi sau nu castigator. Taloanele castigatoare contin valoarea premiului instant castigat si un cod alfanumeric. Codul alfanumeric de pe taloanele castigatoare nu se pot inscrie si nu participa la extragerea pentru premiul final, prin tragere la sorti, de la sfarsitul campaniei. Taloanele necastigatoare se pot inscrie intr-o tombola prin tragerea la sorti a unui premiu final. Distributia taloanelor razuibile se face pe baza unui tiraj fix si a unei aprovizionari unice a magazinelor Kaufland. Prin urmare, fiecarui magazin ii este alocat un stoc limitat, stoc ce se va epuiza in functie de traficul magazinului si de numarul platilor efectuate cu cardul Visa in perioada Campaniei. Asadar, perioada de epuizare poate varia de la un magazin la altul. In cazul in care intr-un magazin se epuizeaza taloanele razuibile, clientii pot reveni in maxim 3 zile de la data achizitiei, cu bonul care atesta ca au platit cu cardul VISA, si pot ridica talonul razuibil. Un client poate castiga mai multe premii instant in cadrul acestei Campanii, cu conditia ca fiecare talon razuibil castigator sa fi fost acordat pe baza unei plati unice cu cardul Visa a cumparaturilor efectuate in magazinul Kaufland. 

Participarea la tragerea la sorti se poate face fie prin transmiterea unui SMS la numarul 1899 (tarif standard 0.05 Euro/SMS in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) cu codul de pe talonul razuibil necastigator, nume, prenume si oras, fie prin completarea si introducerea talonului razuibil necastigator in urnele speciale aferente acestei campanii, prezente in magazinele Kaufland. 

In cazul in care talonul razuibil este castigator, pe acesta va fi trecuta valoarea castigatoare a unui premiu instant constand intr-un card cadou valoric. Pentru a intra in posesia card-ului cadou, pentru validare, trebuie pastrat atat bonul de cumparaturi, alaturi de talonul razuibil castigator. Pentru ridicarea premiului instant clientul va merge la biroul de Informatii, din orice magazin Kaufland, va preda talonul razuibil castigator si va ridica cardul cadou, care poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturilor exclusiv in magazinele Kaufland. 

Cardurile cadou pot fi acordate atat de reprezentantii Kaufland de la biroul de informatii cat si de promoterii organizatorului, care vor fi gasiti tot la biroul de informatii din magazinele Kaufland. Promoterii vor purta un tricou cu logo Visa, si vor avea asupra lor un clipboard cu logo VISA, spre a putea fi identificati. 

Cardurile cadou pot fi folosite pentru cumpărături în valoarea tiparita pe acestea, in orice magazin Kaufland din România. Cardurile cadou nu pot fi preschimbate în bani. Cardurile cadou sunt nenominale și pot fi folosite pentru plata cumpărăturilor o singură dată. 

Pentru a se inscrie la tombola, participantii pot alege una din urmatoarele variante 

  • a. trimitand prin SMS la numarul 1899 (tarif standard 0.05 Euro/SMS in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) codul alfanumeric trecut pe talonul razuibil necastigator urmat de numele, prenumele si orasul participantului; Un mesaj SMS trebuie sa aibe urmatorul format: Cod, Nume, Prenume, Oras 
  • b. completand talonul razuibil necastigator si introducandu-l in urna speciala a Campaniei aflata in magazinele Kaufland; pe talon vor trebui completate pe verso urmatoarele informatii : Nume, Prenume, Oras, Numarul de telefon mobil 

In cadrul acestei campanii se vor acorda urmatoarele premii: 

  • a) 16.000 de premii instant, structurate astfel 
    • 13.000 x card cadou de 10 lei 
    • 2.000 x card cadou de 20 lei 
    • 1.000 x card cadou de 50 lei 
  • b) Un premiu final, acordat prin tragere la sorti : un autoturism Dacia Duster