Acest concurs a expirat în data de 2014-08-31. Vezi concursurile active aici.
Castiga un Samsung Galaxy S5, un set Blaupunkt Melbourne, un aer conditionat Yamato sau alte premii!

Pentru că berea o vrei românească, Timișoreana vrea să te cinstească!

Răspunde-i lui Vizante la întrebări și ai șansa să câștigi premii de toată isprava. Spune-ne ce produse folosești, iar noi îți zicem cât de român ești. 

Premii de mare ispravă, din toată lumea, pentru țara-ntreagă!

Cum particip:

E foarte simplu, monșer. Completezi quiz-ul lui Vizante de-a fir a păr și te înscrii în formularul de final. Fapt ce te înscrie automat în tragerea la sorți. Iar dacă ai noroc, primești mail de la noi, să te anunțăm ce ai câștigat. Poți câștiga un bax de bere pe zi sau un tricou pe zi sau, dacă ești cu adevărat norocos, unul dintre cele trei premii mari:

  • Radio auto nemțesc Set Blaupunkt Melbourne 120: Dacă vrei să îți dotezi mașina cu un sistem audio care să te încânte, bazează-te pe nemți. E greu să îi întreacă cineva.
  • Smartphone coreean Samsung Galaxy S5 4G: Cu un procesor quad core de 2,5 Ghz, 2 GB RAM și display-ul AMOLED Full HD, acest smartphone e mai degrabă un televizor de buzunar. Atât de bine se văd filmele pe el.
  • Aer condiționat japonez Yamato HW12: Acest aparat a fost construit cu mare atenție de japonezi și ar fi multe de spus despre el. Cert este că vara poate fi aproape ca iarna dacă îl instalezi și îi dai drumul.
  • Bere românească: Baxuri De Darul Berarului
  • Tricouri românești