Acest concurs a expirat în data de 2014-05-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Apple iPad Air 64GB cu Wi-Fi + Cellular si zilnic 5 carduri cadou de 50 lei!

Concursul "Câştigaţi cu garanţiile şi serviciile Kaufland” se desfăşoară în perioada 07.04.2014 – 04.05.2014.

Pentru a se înscrie la prezentul Concurs, participanții trebuie să urmeze cumulativ următorii pași:

  1. Să intre în secţiunea de concurs. Din motive tehnice, participarea la concurs este posibilă doar prin utilizarea unui calculator desktop, nu şi de pe smartphone sau tabletă.
  2. Să dea clic pe butonul de înscriere și să acorde acces, în volumul necesar, aplicațiilor concursului la propriul cont de Facebook.
  3. Să completeze câmpurile obligatorii ale formularului de înscriere aflat în aplicaţie.

Este posibilă o singură participare zilnică. Participantul are posibilitatea de a stabili zilnic în lista sa ordinea celor opt autocolante ce reprezintă garanţiile şi serviciile Kaufland utilizate în acest concurs. Scopul participantului este de a realiza cât mai multe puncte prin concordanţele între lista sa de autocolante şi ordinea în care Kaufland va afişa a doua zi garanţiile şi serviciile. Această ordine va fi publicată de fiecare dată în aplicație în ziua următoare, la prânz. Pe baza principiului aleatoriu, un utilizator poate primi zilnic maxim trei autocolante aurii, care îi aduc puncte suplimentare în cazul unei concordanțe cu rezultatul Kaufland. Pentru fiecare concordanță între ordinea proprie și cea de la Kaufland, utilizatorul obține un punct. Pentru concordanța unui autocolant auriu, se oferă trei puncte.

În cadrul acestui concurs se vor acorda minim 141 de premii, constând în: 

  • 140 de Carduri Cadou, fiecare în valoare de 50 de lei. Zilnic, în perioada 07.04.2014 – 04.05.2014 se acordă prin tragere la sorţi câte 5 carduri cadou, fiecare în valoare de 50 de lei. Cardurile Cadou pot fi folosite pentru cumpărături în toate magazinele Kaufland din România.
  • Marele Premiu: Un Apple iPad Air cu Wi-Fi + Celular şi 64 GB
  • Zilnic, independent faţă de cele 5 carduri cadou, fiecare în valoare de 50 de lei, acordate prin tragere la sorţi, organizatorul va acorda câte un card cadou în valoare de 50 lei fiecărui participant care a identificat în mod corect şi în întregime ordinea în care Kaufland publică a doua zi lista celor 8 autocolante, ce reprezintă garanţiile şi serviciile Kaufland din concurs.

Datele participanţilor vor fi încărcate într-o aplicaţie de tragere la sorţi. 

Câștigătorii zilnici vor fi extrași zilnic automat de către aplicaţie, în extragere intrând toți participanții înscrişi la concurs, în intervalul 07.04.2014 – 04.05.2014 inclusiv şi care au acumulat fiecare cel puţin un punct. 

Dacă participantul a obţinut cel puţin un punct, se califică pentru tragerea la sorţi atât pentru premiile zilnice, cât şi pentru marele premiu. Şansele de câştig ale participantului cresc cu cât are mai multe puncte. Numele participantului se regăseşte în baza de date din care se realizează tragerea la sorţi corespunzător numărului de puncte deţinute. Dacă participantul are 100 de puncte, numele său se va regăsi de 100 de ori în baza de date. 
După derularea concursului, câștigătorul marelui premiu va fi extras prin tragere la sorţi dintre toți participanții calificați pentru marele premiu.