Acest concurs a expirat în data de 2014-05-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga sute de premii inspirate de filmul Rio 2!

Concursul  „Cat timp ai zburat pana acum pe facebook ?” se desfăşoară începand cu data de 11.04.2014 ora 08.00 până la 11.05.2014 orele 00:00, pe întreg teritoriul României, pentru persoanele peste 18 ani, care intra pe paginile de facebook Penny Market, in aplicatia „Cat timp ai zburat pana acum pe facebook ?” si respecta urmatorii pasi: 

  1. acceseaza tabul de aplicatie si da Like paginii de Facebook Penny Market sau XXL Megadiscount
  2. intra in aplicatie
  3. apasa pe butonul “Calculeaza” 
  4. In momentul in care participantul apasa butonul “calculeaza”, aplicatia analizeaza profilul de Facebook al fiecarei peroane in parte si postarile din ultimul an al acesteia si afiseaza timpul petrecut pe Facebook de persoana respectiva
  5. Dupa ce calculeaza automat timpul petrecut pe Facebook in ultimul an, aplicatia va afisa un formular de inscriere in concurs. Participantii trebuie sa completeaza formularul de inscriere pentru tragerea la sorti cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon si orasul de domicilliu/resedinta
  6. Participa la tragerea la sorti toti participantii care au utilizat aplicatia, au calculat timpul petrecut pe Facebook au completat formularul de inscriere complet si au apasat pe butonul “TRIMITE”. 

Toate persoanele care au completat corect si complet formularul atasat aplicatiei cu urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, oras de domiciliu si au apasat pe butonul „TRIMITE”, pe perioada de valabilitate a aplicatiei, respectand prevederile prezentului regulament, sunt inscrise in concurs. 

Toate extragerile se vor face aleatoriu printr-un algoritm matematic de catre imputernicitul Organizatorului, SC Digital Star SRL, in data de 13.05.2014, iar castigatorii vor fi anuntati de catre reprezentantii Organizatorului, cu privire la premiul castigat in data de 15.05.2014, prin telefon (la numarul de telefon furnizat pentru inscrierea la aplicatie) sau prin email la adresa furnizata la inscrierea la tragerea la sorti. 

Lista finala a castigatorilor va fi publicata in data de 15.05.2014.

Prin tragere la sorti participantii pot castiga unul dintre urmatoarele premii: 

  • 100 x zburator de plus 
  • 100 x minge 
  • 100 x pereche de sandale de plaja
  • 100 x prosop 
  • 100 x Husa de telefon 

Tragerea la sorti se va efectua in data de 13.05.2014 astfel: 

  • Toate extragerile se vor face aleatoriu (printr-un algoritm matematic) de catre imputernicitul Organizatorului SC Digital Star SRL, in data de 13.05.2014. 
  • Premiile vor fi acordate in ordinea extragerilor dupa cum urmeaza:
    • Primii 100 castigatori vor primi cate 1 zburator de plus in ordinea extragerilor; 
    • Urmatorii 100 castigatori vor primi cate 1 minge in ordinea extragerilor; 
    • Urmatorii 100 castigatori vor primi cate 1 pereche de sandale de plaja in ordinea extragerilor; 
    • Urmatorii 100 castigatori vor primi cate 1 prosop in ordinea extragerilor; 
    • Urmatorii 100 castigatori vor primi cate 1 husa de telefon in ordinea extragerilor;