Acest concurs a expirat în data de 2014-04-19. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii in valoare de 150 de lei si 3 arbori plantati de Yves Rocher in numele Dvs.!

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook Yves Rocher Romania Concursul va incepe in data de 14.04.2014, ora 09:00 si va dura pana la 18.04.2014, ora 17:00. 

Pentru a participa la Concurs, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa intre pe pagina de Facebook Yves Rocher Romania 
  • Sa transmita Organizatorului prin intermediul unui mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook o fotografie cu sine in apropierea unui copac inflorit sau a unei flori, impreuna cu un scurt (maxim 100 de cuvinte) raspuns la intrebarea: Yves Rocher alaturi de asociatia MaiMultVerde si-au luat angajamentul de a planta in Romania 100 000 de arbori pana la finalul lui 2015, in cadrul operatiunii «Sa plantam pentru Planetă ». Ce parere aveti despre aceasta initiativa si cum putem actiona fiecare dintre noi pentru o Planeta mai verde? 
  • Sa accepte ca fotografia trimisa in Concurs sa fie distribuita pe pagina oficiala de Facebook Yves Rocher Romania
  • Sa accepte, in cazul in care este desemnat castigator, ca numele si prenumele sau alaturi sa fie distribuite pe pagina oficiala de Facebook Yves Rocher Romania
  • Sa transmita Organizatorului prin intermediul unui mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook datele personale si de contact complete, corecte si in intregime, asa cum apar in cartea de identitate, intrand astfel in concursul corespunzator zilei in care s-au inscris. 

O persoana fizica se poate inscrie o singura data in Concurs si poate fi desemnat castigator, o singura data, pe toata durata concursului.

Fotografia cu care participantul se va inscrie in concurs trebuie :

  • sa nu contina imagini cu copii minori
  • sa nu contina imagini de natura pornografica, discriminatorii fata de alte sexe, religii, etc.
  • sa nu contina imagini apartinand altor utilizatori ai retelei de internet si/sau imagini preluate de pe internet

In cadrul Concursului vor fi acordate 5 premii, cate un premiu pe zi pe intreaga durata a concursului ;

Modalitatea de desemnare a castigatorilor : 

  • In fiecare zi este desemnat un castigator din totalul participantilor inregistrati in ziua precedenta (inscrieri primite pana la ora 00:00).
  • In ziua a 5-a a concursului vor fi alesi 2 castigatori 
  • Fotografiile corespunzatoare, impreuna cu numele castigatorilor vor fi publicate pe peretele paginii oficiale Facebook Yves Rocher Romania.
  • Toate fotografiile trimise de catre Participanti si validate vor fi publicate pe pagina oficiala Facebook Yves Rocher Romania in albumul destinat acestui Concurs. 

Albumul care contine pozele participante in concurs va fi actualizat pe perioada concursului, zilnic din 2 in 2 ore in intervalul orar 09:00 - 18:00. Stabilirea castigatorilor celor cinci premii se va face prin analizarea fotografiilor si a raspunsurilor la intrebarea concursului de catre o comisie formata din trei angajati ai Yves Rocher ( denumita in continuare comisia Yves Rocher).

In fiecare zi din totalul participantilor inscrisi in concurs, comisia Yves Rocher va alege cel mai reprezentativ raspuns la intrebarea concursului pentru campania „Sa Plantam pentru planeta!” desfasurata de organizator.

In cadrul fiecarei extrageri va fi acordat cate unu premiu constand in 3 produse Yves Rocher : Sampon pentru Stralucire Ecolabel, Ser pentru intensificarea tineretii tenului, Crema nutritiva pentru maini, cu valoare totala de 150 RON.