Acest concurs a expirat în data de 2014-05-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta in doi la Praga sau un aparat foto Sony!

Concursul „Filmul celor mai frumoase momente din viata ta“  este organizat si se va desfasura in perioada 14 aprilie - 11 mai 2014 pe website-ul magicfm.ro al postului de radio Magic FM.

Ascultatorii care doresc sa participe la concursul "Filmul celor mai frumoase momente din viata ta" se pot inscrie pe site-ul magicfm.ro, fie completand formularul cu datele personale sau folosind contul personal de Facebook.

Dupa inscriere participantii sunt invitati sa aleaga o piesa muzicala din cele prezentate pe site si de asemenea, sa uploadeze fotografiile preferate, in aplicatia de pe site.

La finalul operatiunii, aplicatia va genera un filmulet bazat pe fotografiile incarcate si melodia aleasa. Toti ascultatorii care s-au inscris participa la tragerea la sorti  pentru premiile saptamanale, precum si la tragerea la sorti pentru premiul final.

Ascultatorii pot castiga:

  • 3 x aparat foto SONY
  • 1 x city break la Praga. Pachetul include 2 nopti cazare 3*, mic dejun inclus.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data.

Toti castigatorii vor fi anuntati pe postul de radio „Magic FM” si vor fi contactati de catre Organizator, pentru punerea in posesie a premiilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate realizatorului de programe, la momentul concursului, in termen de 20 zile de la participarea la concurs.