Acest concurs a expirat în data de 2014-06-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta de lux in Antalya sau 8 weekenduri de vis in Delta Dunarii!

Campania "Exploreaza lumea cu Genius Travel" este organizată şi se desfăşoară în perioada: 05.03.2014 – 05.06.2014.

Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

  • Intre pe pagina de Facebook Genius Travel  si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “EXPLOREAZA LUMEA CU GENIUS TRAVEL”.
  • Dacă utilizatorul nu este fan al paginii https://www.facebook.com/GENIUSTRAVEL  în scopul participării acesta trebuie să devină fan al paginii, prin apăsarea butonului “Like” (“Îmi place”).
  • Participantii trebuie sa parcurga toti pasii aplicatiei. 
  • Inainte de parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa lase datele personale (nume, prenume , e-mail), in cadranul dedicat si vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu un sejur pentru 2 persoane in Antalya sau una din cele 8 weekend-uri in Delta Dunarii (Hotel Genius Delta Resort) oferite de asemenea ca premii.
  • Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu constand intr-un voucher pentru un sejur pentru 2 persoane in Antalya sau una din cele 8 weekend-uri in Delta Dunarii (Hotel Genius Delta Resort).

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale constau in: voucher pentru un sejur pentru 2 persoane in Antalya sau una din cele 8 weekend-uri in Delta Dunarii (Hotel Genius Delta Resort). Voucherul este valabil 6 luni de la data. Voucherul nu este nominal, poate fi oferit de catre castigator altei persoane.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc în data de 07.06.2014 în prezenţa unui reprezentant al Organizatorului,al unui reprezentant al Agentiei şi a unui notar public / avocat. La tragereala sorţi din data de 07.06.2014 participă toate inregistrarile valide din perioada concursului si se vor extrage: castigatorul voucherului pentru sejur Antalya, cei 8 de castigatori ai weekend-urilor in Delta Dunarii (Hotel Genius Delta Resort). Extragerease va face cu ajutorul generatorului din site-ul www.random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.