Acest concurs a expirat în data de 2014-05-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o bicicleta mountain bike Merida Juliet sau Merida Big Seven si un suport auto Thule pentru o bicicleta!

Fie ca vrei sa calatoresti pe meleaguri romanesti sau la vecinii din Ungaria, cu ING Home’Bank iti iei vinieta simplu si rapid, o cumperi chiar si din aplicatia de mobil, si scapi de orice posibil stres. Pentru cei prudenti, care isi iau vinieta cu valabilitate de minimum 30 de zile, avem si o promotie.

Daca manuiesti rapid aplicatia si esti printre primii 200, primesti un voucher de 20 de lei de la eMAG.

In plus, fiecare vinieta cumparata este o sansa la tragerea la sorti unde poti castiga premiul cel mare: o bicicleta mountain bike Merida si un suport de bicicleta pentru masina, THULE.

Mai multe viniete, mai multe sanse de castig, asa ca fa o fapta buna si pentru rude sau prieteni. Lor le faci un serviciu iar tie iti cresc sansele de castig.

Campania Promotionala “Calatorii insorite cu ING Home’Bank”  se va desfasura in perioada 17 aprilie 2014 – 16 mai 2014 .

La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii si care va fi denumita “Participantul”: 

  • a) are domiciliul sau resedinta in Romania
  • b) a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii promotionale
  • c) este titularul unui cont curent in lei deschis la Organizator si detine serviciul ING Home’Bank
  • d) pe perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale achizitioneaza prin intermediul serviciului ING Home’Bank produsul vinieta pentru Romania sau Ungaria, indiferent de categoria autovehiculului, cu perioada de valabilitate de minimum 30 zile (inclusiv). 
  • e) tranzactia de achizitie vinieta realizata in conditiile mentionate la litera d) are status „Confirmat”

Persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus sunt eligibile pentru castigarea premiilor oferite in Campanie astfel: 

  • a. Primele 200 de persoane care indeplinesc conditiile, castiga automat un premiu constand in: Voucher de achizitie on-line de la eMAG ( www.emag.ro) in valoare neta unitara de 20 lei, valoare bruta unitara de 20 lei. 
  • b. Persoanele care indeplinesc cumulativ conditiile, inclusiv clientii desemnati castigatori ai premiilor descrise la pct a., vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga o bicicleta mountain bike Merida Juliet in valoare neta 2.390 unitara de lei, valoare bruta unitara de 2.730,95 lei sau Merida Big Seven in valoare neta 2.350 unitara de lei, valoare bruta unitara de 2.683,33 lei si un suport auto THULE pentru o bicicleta in valoare maxima neta 2.500 unitara de lei, valoare bruta unitara de 2.861,90 lei. 

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului va fi organizata cel tarziu pana la data de 26 mai 2014. La tragerea la sorti vor fi extrasi un castigator si 3 rezerve.