Acest concurs a expirat în data de 2014-05-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noul set Delimano Ceramica Prima, o tava cozonac Delimano sau un dispozitiv special pentru oua Eggies!

Concursul cu premii „Coloreaza Ouale de Paste” incepe la data de 01.04.2014 si se desfasoara pana la data de 30.04.2014.

Participantii la concurs acumuleaza puncte in functie de numarul de voturi obtinute. 

Mecanismul campaniei este urmatorul: fiecare participant care intra in aplicatia de Facebook poate personaliza cu text si imagine un ou virtual. Fiecare participant poate personaliza unul sau mai multe oua, dar nu mai mult de un ou pe zi.

Ouale create sunt inscrise in aplicatia de Facebook si pot fi votate de catre alte persoane. Participantii pot inscrie in concurs mai multe oua. Fiecare participant isi poate invita prietenii sa ii voteze oul/ouale. Fiecare persoana poate vota o singura data fiecare ou inscris in concurs. Cele mai votate oua vor fi premiate la sfarsitul perioadei de concurs. 

Participarea la concursul cu premii este posibila numai pentru utilizatorii care pot folosi optiunea cookies din momentul in care acceseaza pagina concursului cu premii. Optiunea cookies se foloseste ca element de securitate pentru a impiedica utilizarea abuziva a sistemului concursului cu premii.

Participand la concursul cu premii, participantii pot castiga mai multe tipuri de premii: 

Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de voturi primite pentru ouale personalizate inscrise in concurs. Participantul poate aduna puncte invitandu-si prietenii de pe Facebook sa ii voteze oul sau ouale inscrise in concurs. premii.