Acest concurs a expirat în data de 2014-08-09. Vezi concursurile active aici.
Castiga inghetata pentru toti colegii!

Concursul “SELFIE CU COLEGII DE BIROU!” se va desfasura in perioada 28 Iulie 2014, ora 12:00, ora Romaniei -  8 August 2014, ora 20:00.

Devine participant la Concurs si se obliga sa respecte integral acest Regulament orice persoana care acceseaza pagina Facebook Inghetatele Nestle, care posteaza un comentariu in legatura cu tema Concursului si care se incadreaza in conditiile de participare enumerate in prezentul Regulament.

  • PASUL 1 - In prima zi de Concurs, pe wall-ul paginii Facebook Inghetatele Nestle va fi afisata o postare care va anunta startul concursului. Participantii trebuie sa posteze un comentariu la postarea Organizatorului referitoare la startul concursului, care sa contina o poza cu ei si cu colegii de birou si  cel putin o inghetata din gama Nestle. Aceasta tema de discutii se adreseaza exclusiv potentialilor participanti de pe teritoriul Romaniei care viziteaza paginia oficiala Inghetatele Nestle de pe Facebook in perioada Concursului. Toti vizitatorii paginii de Facebook Inghetatele Nestle vor fi invitati sa lase un comentariu. Prin postarea comentariilor ce au legatura cu tema concursului - “SELFIE CU COLEGII DE BIROU!” -  pe peretele (« wall »-ul) paginii de Facebook Inghetatele Nestle in perioada de Concurs, participantii sunt de acord cu inscrierea lor si a comentariului lor in baza de date Inghetatele Nestle in vederea tragerii la sorti si a atribuirii premiilor in masura in care devin castigatori.
  • PASUL 2 – Desemnarea castigatorilor dintre toti participantii care au lasat comentarii la postarea concursului “SELFIE CU COLEGII DE BIROU!”. Alegerea celor doi castigatori se va face prin doua modalitati diferite, dupa cum urmeaza: Un castigator va fi ales prin extragere la sorti la care participa toti cei care au postat comentarii in cadrul concursului. Extragerea se va face automatizat, prin intermediul random.org dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise mai sus, extragerea urmand sa aiba loc in data de 11.08.2014. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe pagina de Facebook (in functie de specificul concursului). Un castigator va fi ales prin jurizare la care participa toti cei care au postat comentarii in cadrul concursului, exceptie facand castigatorul desemnat in urma extragerii la sorti. Juriul va fi format dintr-un reprezentat Nestle si un reprezentant al agentiei. Jurizarea celui de-al doilea castigator va avea loc dupa efectuarea extragerii, la maximum 3 zile dupa ce a fost desemnat primul castigator.

In data de 14 August 2014, cei doi castigatori ai concursului vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook Inghetatele Nestle. Data limita de participare la acest concurs este 8 August ora 20:00. 

In cadrul acestui concurs se vor acorda 2 premii, constand fiecare in inghetate Nestle. Fiecare premiu va contine o cantitate de maximum 500 bucati/ unitati de inghetate. Inghetatele vor fi livrate in frigidere Nestle, care vor ramane ulterior in posesia Organizatorului.