Acest concurs a expirat în data de 2014-06-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 carduri de cumparaturi in valoare de 250 lei sau marele premiu: un card cadou de 2.000 lei!

Campania " Philips Multicooker" este organizata si se desfasoara incepand de la data de 04 martie 2014 si se incheie la data de 15.06.2014.

La aceasta campanie participa produsul Philips Multicooker - HD3037/70.

Pentru a se inscrie la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

  1. Sa fi achizionat incepand cu Septembrie 2013, sau sa achizitioneze pana la data de 15.06.2014 de pe teritoriul Romaniei, cel putin 1 produs Philips participant la campania promotionala
  2. Sa aiba pastrat si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a in urma achizitionarii unui produs / mai multor produse participant/e, astfel incat in cazul contactarii cestora, prin e-mail, ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea bonului fiscal /facturii fiscale respective
  3. Sa acceseze site-ul philips.ro/cooker, sectiunea HOME si sa se inscrie in Campanie accesand butonul „Inregistreaza-ti produsul” si apoi realizand fiecare dintre pasii urmatori 
    • a. Odata accesat butonul „Inregistreaza-ti produsul” mentionat anterior utilizatorul va fi directionat catre pagina https://secure.philips.ro/myphilips/registerUser.jsp? unde acesta se poate loga in contul sau MyPhilips daca deja detine un asemenea cont de utilizator iar in cazul in care nu detine un cont de utilizator va trebui sa isi creeze un cont prin completarea urmatoarelor rubrici obligatorii de completat: Nume, Prenume, Formula de salut, Data nasterii, Adresa de e-mail, Parola, Confirmare Parola. De asemenea utilizatorul are si optiunea de a se loga prin intermediul contului detinut in cadrul uneia dintre urmatoarele retele sociale Facebook, Twitter, Google+ sau Linkedin 
    • b. Dupa crearea contului si/sau logarea in cont utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi 
      • Sa acceseze butonul „Inregistrare produs” 
      • Sa inscriere codul de produs - HD3037/70 
      • Sa inscrie data de achizitie a produsului 
      • Sa incarce dovada de achizitie (copie scanata sau fotografie a bonului fiscal /facturii fiscale) (acest pas nu este obligatoriu insa utilizatorii trebuie sa aiba in posesie bonul fiscal/factura fiscala primit/a in urma achizitionarii unui produs / mai multor produse participant/e, astfel incat in cazul contactarii cestora, prin e-mail, ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea bonului fiscal /facturii fiscale respective) 
      • Sa dea Click pe butonul „Inregistreaza” 
  4. Dupa inregistrarea codului produsului utilizatorul va primi un e-mail de confirmarea a inscrierii produsului si a inscrierii in campanie. 

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective. Pentru fiecare produs nou achizitionat, participantii trebuie sa inscrie codul noului produsului. Pentru a putea fi validat, un castigator va trebui sa faca dovada achizitionarii pentru produsul cu care a fost declarat castigator. 

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt: 

  • 10 x carduri cadou in valoare de 250 lei 
  • 1 x card cadou in valoare de 2.000 lei 

Cardurile cadou vor fi emise de GiftCard in parteneriar cu mastercad si vor putea fi folosite in termen de maxim 6 (sase) luni de la emiterea acestora, la plata la POS, in orice magazin care accepta aceasta modalitate de plata.