Acest concurs a expirat în data de 2014-05-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5 bilete duble la film si 10 pachete promotionale ce contin carnetele, stickere, brelocuri si magneti, toate purtand tematica Godzilla!

Toshiba te invită la un film fioros: GODZILLA.

Pregătește-te de luptă, intră în concurs și ai șansa să câștigi premii bestiale!

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. 

Pentru a participa la concurs, vizitati pagina www.facebook.com/ToshibaRomania, unde veti putea accesa aplicatia de concurs si veti putea intra in competitie cu alti utilizatori. Completati cu datele dumneavoastra de identificare si participati la joc.

Pentru a participa la acest concurs nu trebuie sa achizitionati bunuri, servicii sau sa faceti orice tip de plati. 

Pentru a acumula puncte, trebuie sa raspundeti corect la intrebarile fiecarei runde, cat mai repede. Puncte suplimentare pot fi acumulate prin trimiterea de invitatii catre prietenii de pe Facebook. Fiecare invitatie trimisa va va aduce 10 puncte suplimentare.   

Castigatorii vor fi alesi in functie de cel mai mare scor obtinut, in ultima zi de concurs din fiecare runda: 30 aprilie, 7 mai, 14 mai si 21 mai 2014

Premiile fiecarei runde sunt: 5 bilete duble la film si 10 pachete promotionale ce contin carnetele, stickere, brelocuri si magneti, toate purtand tematica Godzilla.

Numele castigatorilor vor fi afisate, dupa fiecare runda a concursului, pe pagina de Facebook Toshiba Romania.