Acest concurs a expirat în data de 2016-02-03. Vezi concursurile active aici.
Distractia suna mai bine in doi!

Iarna asta, distracția sună mai bine în doi! Fă echipă cu un prieten, jucați împreună Xmas Duet cu Millidge și Doig și primești până la de 4 ori beneficiile opțiunii tale PrePay. Trebuie doar să ai un număr Orange PrePay activ, cu o opțiune de minim 5 euro credit din oferta curentă activă, și să duci jocul până la capăt.

Campania "Xmas Duet cu Millidge si Doig" se desfasoara in perioada 11 noiembrie 2015 - 02 februarie 2016.

In cadrul acestei campanii, participantii vor canta la pian o melodie in pagina campaniei. In cazul in care clientii Orange PrePay au parcurs toata melodia in pagina campaniei, iar numerele cu care au participat sunt validate de catre organizator, acestia vor primi de 4 ori numarul minutelor nationale pe mobil si a minutelor internationale pe fix, a SMS-urilor nationale si a traficului de internet incluse in optiunea activa la momentul solicitarii premiului, in cazul unei optiuni cu minute, si de 4 ori traficul de internet inclus in optiunea activa la momentul solicitarii premiului, in cazul unei optiuni de internet, daca optiunea respectiva a fost activata incepand cu 11 noiembrie 2015, in maxim 48 ore de la introducerea numerelor pe pagina campaniei. Exceptie fac optiunile create cu ajutorul configuratorului Orange Young, care nu fac parte din aceasta campanie.

Bonusul se va aloca o singura data pe optiune activa si va fi valabil cat timp este activa optiunea pentru care se acorda.

Participantii trebuie:

  • sa interpreteze pana la final melodia lui Millidge si Doig de pe site-ul campaniei;
  • sa introduca numerele pentru care solicita premiul si sa astepte validarea lor din partea organizatorului;

Primesc inca de 4 ori minutele nationale pe mobil si internationale pe fix, SMS-urilor nationale si traficul de internet incluse in optiunea activa la momentul solicitarii, in cazul unei optiuni cu minute, sau de 4 ori traficul de internet inclus in optiunea activa la momentul solicitarii, in cazul unei optiuni de internet, doar utilizatorii Orange PrePay activi care au interpretat pana la final, alaturi de un prieten, melodia de pe pagina campaniei.