Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Dezvaluie o lume plina de posibilitati!

Este mai mult decât un cadou, este magia sărbătorilor.

Sărbătorile sunt despre pregătiri, dar mai ales despre momentele de liniște petrecute alături de cei dragi. Sărbătorile sunt despre ceea ce contează cu adevărat.

Tocmai de aceea, Samsung îţi oferă o galaxie de posibilităţi, pentru ca tu să te poţi bucura de aceste momente. Ai parte nu doar de produse performante, ci poţi avea acces la o lume întreagă de posibilităţi, pentru ca tu să îţi îndeplineşti rezoluţiile de la început de an, să trăiești fiecare experienţă aşa cum îţi doreşti şi să o împărtăşeşti cu cei dragi.

Anul acesta, cu produsele Samsung poţi surprinde în detaliu atmosfera magică a sărbătorilor și poţi păstra amintirile acestor momente dragi.

De aceea, dacă ai ales mai mult decât un telefon, un Galaxy S7 edge | S7, în perioada în 19 - 30 Noiembrie 2016 noi îţi oferim un card de memorie mSD de 256 GB, pentru a păstra tot ce este important alături de tine.

Pentru a beneficia de promoție, trebuie să parcurgi următorii pași:

  • Cumpără în perioada 19 noiembrie 2016 – 30 noiembrie 2016 un telefon Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 Edge
  • Înregistreză-te pe site-ul  campaniei până la data de 10 decembrie 2016

Participanții care au urmat pasii de mai sus vor primi garantat un premiu constând într-un mSD card Samsung 256 GB, în limita stocului disponibil de premii.

Alege produsul favorit!

Cumpără orice  telefon Samsung Galaxy S7 sau  Samsung Galaxy S7 Edge și primești un card de memorie CADOU!