Acest concurs a expirat în data de 2016-07-16. Vezi concursurile active aici.
Haine noi in fiecare zi!

Campania se va desfasura in perioada 15 aprilie 2016 - 15 iulie 2016.

Participa la campanie toate produsele listate aici.

Pentru fiecare comanda ce contine produse participante in valoare de minimum 50 de lei efectuata si achitata in perioada campaniei pe eMAG, participantii vor primi, un voucher avand valoarea de 50 de lei, TVA inclus, pentru achitarea unei viitoare comenzi pe site-ul Fashion Days, comanda a carei valoare trebuie sa fie de minimum 200 de lei TVA inclus, valoarea voucherului urmand a fi dedusa din valoarea totala a cumparaturilor astfel efectuate.

Clientii pot participa la campanie cu mai multe comenzi facturate care contin produse participante. In cazul in care o comanda facturata contine mai multe produse participante, produse a caror valoare este mai mare de 50 de lei, participantul va fi inscris automat in campanie, pe baza numarului de comanda. In cazul in care comanda contine mai multe produse participante, organizatorul va oferi Participantului cate un voucher de 50 de lei pentru fiecare 50 de lei cheltuiti pentru achizitionarea produselor paticipante.

Voucherul se va emite si va fi transmise in format de fizic impreuna cu comanda care l-a generat. Voucherele vor putea fi utilizate in perioada 15 aprilie 2016 – 31 iulie 2016. Voucherele vor putea fi utilizate oricand in perioada de valabilitate pentru orice comanda de minimum 200 de lei, TVA inclus, lansata pe site-ul Fashion Days.

Premii:

  • 10.000 x Voucher

Bugetul campaniei este de 500.000 lei TVA inclus. Voucherele se vor acorda in limita bugetului campaniei mentionat mai sus.