Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
CardAvantaj transforma clipele obisnuite in experiente unice, zi de zi!

In perioada 2 februarie - 31 martie 2015, Credit Europe Bank iti ofera 2 RATE fara dobanda pentru tranzactiile comerciale efectuate prin Card Avantaj in vederea platii impozitelor si a facturilor de utilitati la apa, gaz si electricitate.

Indiferent de valoarea tranzactiilor comerciale efectuate prin CardAvantaj pentru plata impozitelor sau a facturilor de utilitati, acestea vor fi postate automat in 2 rate pe toata perioada campaniei, numarul de rate fiind evidentiat pe extrasele de cont emise lunar.

Campania este valabila la:

  • tranzactiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghiseele administratiilor financiare prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora
  • tranzactiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la sediile furnizorilor de utilitati sau online pe site-urile acestora.

In cazul in care plata se face la sediile bancilor sau prin alte modalitati de plata, mecanismul campaniei nu se va aplica. Categoriile de utilitati incluse in campanie sunt: apa, gaz, electricitate. Campania nu se aplica tranzactiilor efectuate in scopul platii serviciilor de telefonie/televiziune,etc.

Daca nu ai un CardAvantaj poti aplica acum pentru el online.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.