Acest concurs a expirat în data de 2016-07-04. Vezi concursurile active aici.
Aleget-ti oferta cu Visa!

Campania “Plateste cu Visa la eMAG si alege-ti oferta" se va desfasura in perioada 23 mai 2016 - 3 iulie 2016.

La aceasta campanie pot participa atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice care plaseaza comanda si achita online cu cardul Visa. Participa la campanie produsele din oferta organizatorului, produse ce se regasesc pe site-ul eMAG, inclusiv produsele resigilate, cu exceptia produselor din categoria Asigurari.

Pentru fiecare comanda achitata online prin card Visa pe site-ul eMAG sau in aplicatia de mobil eMAG in perioada 23 mai 2016 - 3 iulie 2016, inclusiv, participantii vor primi pe adresa de e-mail asociata contului de client eMAG, coduri electronice ce reprezinta reduceri la achizitia unor produse sau oferte speciale de la partenerii participanti la campanie.

In urma e-mailului primit, participantii vor avea posibilitatea de a alege o singura oferta din cele descrise, oferta
ce poate fi revendicata din orice magazin sau magazin online, dupa caz, al partenerilor participanti la campanie, in conditiile oferite de acestia.

In cadrul campaniei, partenerii participanti vor acorda urmatoarele oferte:

KFC

  • Oferta: 1 + 1 gratis la meniul 5 Hot Wings;
  • Conditii: Cumpara un meniu 5 Hot Wings din oricare restaurant KFC si primesti inca un meniu identic din partea casei. Oferta disponibila în perioada 23 mai 2016 - 17 iulie 2016.

Pizza Hut

  • Oferta: 2 pizza + 1 gratis;
  • Conditii: Oferta se aplica pentru orice pizza mica din categoriile Favorite, Speciale si Complete, pe blaturile Pan, Thin’n Crispy sau Classic. Se ofera gratuit pizza cu valoarea cea mai mica. Oferta disponibila în perioada 23 mai - 17 iulie 2016.

C&A

  • Oferta: 20% reducere pentru un singur produs la alegere;
  • Conditii: Reducerea de 20% este aplicabila oricarui produs si se cumuleaza cu orice alta oferta din magazine. Oferta disponibila în perioada 23 mai 2016 - 30 iulie 2016.

Sensiblu

  • Oferta: 20% reducere la produse tip parafarmaceutice, suplimente si cosmetice;
  • Conditii: Oferta este valabila numai la produsele din gamele L'Occitane, Apivita, L'Erbolario, Melvita, Herbosophy, Oxyance, Biosilk, Chapter, IWhite, Splat, Batiste, -417, Imacul'eau, Dermalin, dr. Hart si Trussa, la produsele cu pret intreg. Reducerea nu se va cumula cu alte promotii existente in aceeasi perioada pe aceste branduri si nici cu beneficiile cardului de fidelitate. Oferta disponibila în perioada 23 mai 2016 - 2 august 2016.

Cinema City

  • Oferta: 25% reducere la biletele 2D si 3D;
  • Conditii: Oferta este aplicabila biletelor cu pret intreg si nu este valabila pentru filmele in format IMAX, 4DX, salile VIP sau la achizitionarea ochelarilor 3D si nu se cumuleaza cu alte oferte valabile in perioada campaniei. Un cod de reducere este valabil pentru un singur bilet.Oferta disponibila în perioada 23 mai 2016 - 17 iulie 2016.

MOL

  • Oferta: Primești cadou o cafea espresso pentru cumparaturi de minimum 100 Lei;
  • Conditii: La suma minimă de 100 Lei valabilă pe un singur bon fiscal. Oferta disponibila în perioada 23 mai 2016– 17 iulie 2016.

Flanco

  • Oferta: 50 RON reducere la cumparaturi de minimum 300 RON;
  • Conditii: Reducerea se aplica la orice comanda in valoare de minimum 300 lei (TVA inclus) pe un singur bon/cos de cumparaturi, efectuata in orice magazin Flanco, cat si online pe site-ul flanco.ro. Reducerea nu se acorda pentru facturile de avans, proforme sau achizitii de carduri cadou. Reducerea nu se cumuleaza cu alte reduceri de tip voucher emise de catre Flanco Retail S.A. sau partenerii Flanco Retail S.A. Oferta disponibila în perioada 23 2016 mai - 2 august 2016.

Participantii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor /caracteristicilor ofertelor/reducerilor primite prin e-mail.

Regulamentul campaniei “Plateste cu Visa la eMAG si alege-ti oferta”, este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.emag.ro.