Acest concurs a expirat în data de 2015-05-23. Vezi concursurile active aici.
Fii Paravion Superstar!

Concursul „Fii Paravion Superstar!”  se desfăşoară între 15 aprilie - 22 mai 2015

Pentru a se înscrie la concursul „Fii Paravion Superstar!”, Participanții trebuie să conceapă şi să uploadeze un filmuleţ în perioada 15 aprilie – 15 mai 2015 pe site-ul concursului - paravion.ro/superstar. Filmuleţul trebuie să aibă maxim 60 de secunde, să fie original, să fie filmat ori realizat dintr-un colaj de fotografii, să suprindă un loc preferat al Participantului şi să argumenteze în scris ori audio de ce este locul preferat al acestuia. Participanţii cedează orice drept de autor către www.paravion.ro, în scopul publicării acestora pe site ori pe alte suporturi.

Materialele înscrise vor fi judecate de un juriu format din Remus Vişan (Fondator&Managing Director Paravion.ro), Elena Cîrîc (Social Media Manager Webstyler & Blogger ElenaCiric.ro) şi Letiţia Roşculeţ (Regizor&Managing Director Kunst Film). În urma selecţiei juriului, în 18 mai vor fi anunţati 5 finalişti. Aceştia vor fi contactaţi pe adresa de e-mail prin care au realizat înscrierea în concurs pentru a stabili un interviu în perioada 19 – 21 mai 2015. După încheierea perioadei de interviuri, în 22 mai 2015 va fi anunţat Câştigătorul.

Se acordă un premiu pentru un câştigător. Acesta constă într-un contract exclusiv cu Paravion.ro, prin care câştigătorului i se vor asigura de către organizator pachete de vacanţă (bilete de avion, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare cu masă inclusă, excursii), bani de buzunar, echipament foto şi video performant în perioada mai – septembrie 2015. Destinaţiile, perioada de plecare, precum şi celelalte detalii ale călătoriilor vor fi comunicate de către Organizator Câştigătorului înainte de plecare.

În termen de 24 ore lucrătoare de la data alegerii Câştigătorului, acesta va fi contactat pe adresa de e-mail prin care a realizat înscrierea, în scopul validării şi a comunicării detaliilor Premiului. În cazul în care în decursul celor 24 ore mai sus menţionate, Câştigătorul nu reclamă Premiul, acesta va fi înlocuit cu prima rezervă aleasă şi aşa mai departe, până la desemnarea unui nou Câştigător.

Câştigătorul va putea intra în posesia Premiului în zilele următoare, în condiţiile comunicate de către Organizator. Câştigătorul nu va putea să ofere premiul altei persoane sau să solicite schimbarea premiului în niciun fel. Organizatorul nu oferă contravaloarea premiilor în bani.