Concurs: Inscrie-te reprezentant Avon si primesti un loz cu premiu garantat!

 admin  2017.03.14  Beauty,Diverse,Castig instant  591

concurs Avon

Perioada desfasurarii promotiei este cuprinsa intre 27 februarie 2017 - 31 martie 2017.

Toate persoanele care se inscriu in aceasta perioada ca Reprezentant Avon si plaseaza prima comanda, in valoare totala de 150 lei, primesc pe loc un loz care contine un premiu garantat, reprezentat de un produs cosmetic Avon cu valoare medie de 25 RON, TVA inclus.

O data pe zi, in baza lozurilor primite, Reprezentantii nou inscrisi participa la o tombola al carei premiu este un ceas de mana in valoare medie de 90 RON, TVA inclus.

Modalitati de inscriere ca Reprezentant:

  • online,
  • prin completarea formularului de inscriere, disponibil la orice Lider Avon;

In urma inscrierii in sistem, fiecarui Reprezentant ii este alocat automat un numar de marca, care confirma data inscrierii.

Premiul garantat primit in urma razuirii lozului se ofera pe loc Reprezentantului nou inscris.

Premiul reprezentat de ceasul de mana oferit prin tragerea la sorti din lozurile primite de Reprezentanti se ofera o data pe zi, pe loc, castigatorului tombolei.

Directorii de Zona, in numar de 69, conform impartitii teritoriale, isi asuma intreaga responsabilitate pentru oferirea lozurilor, organizarea tombolelor si acordarea premiilor aferente. Valoarea medie totala a premiilor garantate de lozuri este de 6.250 RON, TVA inclus, iar valoarea medie totala a ceasurilor de mana oferite drept premiu pentru tombola este de 500 RON, TVA inclus.

Organizatorul nu este obligat sa acorde premiul in cazul in care castigatorii nu isi indeplinesc criteriile de validare (daca castigatorii nu pot prezenta un act de identitate valid etc). Castigatorii premiilor oferite nu au posibilitatea primirii contravalorii acestora in bani sau inalte obiecte si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor. Validarea castigatorilor se va face pe baza cartii de identitate.

Castigatorii vor intra in posesia premiului pe loc.concursuri online concurs Avon castiga premii reprezentant Avon
Premii
in valoare de

306.92
miliarde de lei,
adica
306.920.816,00
RON
10673
concursuri
expirate
75
concursuri
active

concursomani
online
avon.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma