Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Ingrijiti-va zilnic dintile pentru un zambet mai alb! Indrazniti sa zambiti!

Mulți consideră că o igienă orală conștientă și regulată trebuie efectuată doar în scopuri estetice, însă această joacă un rol mult mai important din punct de vedere sanitar. Românii nu se numără printre popoarele cele mai conștiente de importanța igienei orale, conform datelor statistice folosesc anual puțin peste 3 tuburi de pastă de dinți și o singură periuță de dinți.   

Conform unor date anterioare ale Colegiului Medicilor Dentiști din România cel puțin 80% dintre populația adultă a țării suferă de afecțiuni stomatologice, astfel – în ceea ce privește acest domeniu sanitar - țara se află printre ultimele țări în Uniunea Europeană.

În țara noastră cariile și bolile parodontale reprezintă probleme serioase de sănătate publică din cauza unei igiene orale nepotrivite și din cauza numărului redus de persoane care solicită frecvent tratamente stomatologice. Printre persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani aproape că nu există nimeni care nu ar suferi de o afecțiune stomatologică, iar cu înaintarea în vârstă crește și numărul dinților extrași. Există multe cauze care pot determina pierderea dinților. Printre aceste cauze se numără dinții atacați de carii, bolile parodontale sau eventual un accident. În majoritatea cazurilor ar fi posibilă prevenirea pierderii dinților. Acesta este principul de bază al echipei cabinetului stomatologic Cris Smile care oferă servicii profesionale, complexe și de calitate superioară atât adulților, cât și copiilor în vederea obținerii și menținerii unei dentiții perfecte.

În zilele noastre în stomatologie se poate obține rezultate bune la nivelul tratamentelor de întreținere, însă în anumite cazuri există doar posibilitatea extracției dentare. În cazul în care extracția sau pierderea unui dinte este inevitabilă, acesta trebuie restaurat cât mai curând posibil. Lipsa unui dinte poate fi foarte deranjantă atât din punct de vedere estetic, cât și din punctul de vedere al funcției masticatorii și al fonației. În cazul pierderii unui singur dinte câteodată este posibilă închiderea spațiului cu ajutorul unui aparat ortodontic. Dintele lipsă poate fi restaurat cu ajutorul unei proteze fixate pe dinții existenți sau prin utilizarea punților dentare. Însă în zilele noastre cea mai modernă metodă de restaurare a dinților o reprezintă metoda de  implant dentar, adică implantarea. Implanturile dentare înlocuiesc dinții lipsă în așa fel, încât se poate obține un aspect foarte apropiat de dinții naturali. Implantarea reprezintă un proces de restaurare în mai multe etape, iar succesul acesteia constă în pregătirea atentă, planificarea bună, un medic stomatolog competent și un pacient conștient. Însă este extrem de important de știut că după realizarea implantului dentar nu se termină relația medic-pacient. În vederea obținerii unui succes durabil pacientul trebuie să respecte indicațiile medicului stomatolog date după intervenția reușită. Este foarte important controlul stomatologic periodic, iar igiena orală trebuie efectuată foarte atent. Echipa medicală coștiincioasă a cabinetului dentar Cris Smile vă oferă ajutor în această privință, după inserarea implantului dentar vă explică și vă arată tehnicile de periaj corecte și metodele de curățare a dinților și vă explică utilizarea corectă a implantului. Succesul durabil al implantului dentar depinde de colaborarea existentă între Dvs. și medicul stomatolog. 

Toată lumea dorește să aibă dinți sănătoși, frumoși și un zâmbet strălucitor. Obținerea acestora este posibilă doar cu ajutorul unor tratamente stomatologice bine planificate și realizate. Cabinetul stomatologic Cris Smile vă oferă această atenție într-un mediu elegant, prietenos, corespunzător celor mai înalte standarde de calitate.

Echipa cabinetului are o atitudine empatică și homocentrică care poate fi observată atât la prima întâlnire, cât și la terminarea controalelor efectuate după tratament. După realizarea contactului cu pacienți prima sarcină constă în liniștirea acestora și realizarea unei relații medic-pacient bazate pe încredere.

„Sinceritatea, devotamentul, moralitatea și empatia au fost, sunt și vor fi elementele cheie ce m-au ajutat să realizez din Cris Smile ceea ce este astăzi!”declară Dr. Munteanu Cristina.

Nu există probleme fără soluții. Iar toate acestea au loc într-un mediu plăcut, conform dorințelor și posibilităților pacienților. Cabinetul stomatologic Cris Smile le oferă pacienților tot la ceea ce se poate aștepta din partea unui centru stomatologic de calitate înaltă. 

Un tratament stomatologic sigur și de calitate, la un preț accesibil, efectuat de medici stomatologi profesioniști care oferă tot posibilul nu doar în calitate de experți, ci și în calitate de oameni. 

Îngrijiți-vă zilnic dințile pentru un zâmbet mai alb! Îndrăzniți să zâmbiți!