Acest concurs a expirat în data de 2013-12-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs Castiga trei parfumuri Alien Liqueur de Parfum, Thierry Mugler, editie limitata!

Lasa-te invaluita de una dintre cele mai speciale arome ale acestei toamne: noul Alien Liqueur de Parfum, Thierry Mugler, o editie limitata, disponibil acum si in Romania.

Descopera fuziunea dintre Alien si lumea mistica multumita unei metode unice inspirata de tehnicile traditionale utilizate pentru a produce cel mai fin Rom.

Liqueur de Parfum 2013 este pastrat in butoaie de lemn de stejar afumat pentru a descoperi un parfum bogat si senzual cu note ambrat lemnoase usor amarui.

Acest parfum este ascuns intr-o sticla luxoasa si stralucitoare, un ambalaj elegant ce redefineste lumea aromelor de lux.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea “Din ce clasa de parfumuri face parte Alien Liqueur de Parfum, Thierry Mugler?

CONCURSUL SE INCHEIE IN DATA DE 06.12.2013

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.