Acest concurs a expirat în data de 2014-01-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Impreuna, bucuria se aduna! Fa echipa cu un prieten si deschideti in acelasi timp cutia. Puteti gasi in fiecare zi smartphone-uri, accesorii pentru o i

Perioada Concursului “impreuna, bucuria se aduna” este 12 decembrie 2013 – 8 ianuarie 2014.

Premiile concursului:

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii: 

  • Premii saptamanale. In cadrul promotiei se vor acorda, pentru fiecare saptamana de joc, cate un premiu constand in doua smartphone-uri HTC Desire 500, in valoare de 1,463 RON, (TVA inclus). Pe toate perioda concursului, vor fi acordate 4 premii saptamanale, in valoare totala de 5,852 RON (TVA inclus). 
    • Saptamanile de concurs se considera dupa cum urmeaza: 
      • 12 – 18 decembrie 2013 
      • 19 - 25 decembrie 2013 
      • 26 decembrie 2013 – 1 ianuarie 2014 
      • 2 ianuarie 2014 – 8 ianuarie 2014 
  • Premiul zilnice. In cadrul promotiei se va acorda un premiu zilnic, constand intr-o pereche de accesorii. Pereche inseamna 2 obiecte identice. In total in cadrul promotiei vor fi acordate 28 de premii zilnice. Accesoriile acordate in cadrul promotiei vor fi: 
    • 15 premii zilnice, fiecare constand intr-o pereche de fulare, in valoare de 270 RON (TVA inclus) 
    • 4 premii zilnice, fiecare constand intr-o pereche de caciuli, in valoare de 152 RON (TVA inclus) 
    • 4 premii zilnice, fiecare constand intr-o pereche de manusi, in valoare de 144 RON (TVA inclus) 
    • 5 premii zilnice, fiecare constand intr-o pereche de cani, in valoare de 150 RON (TVA inclus) 

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Pentru a putea participa la Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia de concurs de pe http://www.facebook.com/orangeromania, in perioada 12 decembrie 2013 – 8 ianuarie 2014. 
Odata accesata aplicatia, acesta va putea invita un prieten din lista lui din contul sau de Facebook (prietenii invitati pot fi online sau offline la momentul respectiv). Participantul poate invita acelasi prieten o singura data pe zi si maxim 5 prieteni diferiti in aceeasi zi, pe parcursul perioadei de concurs. 

Participantul va fi redirectionat catre pagina de concurs, in care ii va aprea imaginea unei cutii de cadou, pentru un interval limitat de 5 minute. Daca in cele 5 minute, prietenul invitat nu intra in aplicatie, participantul va putea invita un alt prieten. 
In momentul in care un prieten intra in cele 5 minute in care este asteptat de catre participant, ambii vor vedea un countdown (3,2,1) si un mesaj prin care li se va comunica sa se pregateasca pentru un click. 
Celor doi prieteni li se va afisa o cutie de cadou cu 2 panglici deasupra carora se afla poza de profil a fiecaruia dintre ei. 
Cei doi prieteni trebuie sa dea click simultan, fiecare sub poza sa, pe panglica si sa tina apasat timp de 5 secunde. Dupa cele 5 secunde, cutia se va deschide iar in interiorul ei participantii vor primi unul din cele doua mesaje: 

  • Necastigator. In acest caz participantii vor putea vedea un mesaj dedicat lor, ambii avand posibilitatea de a da „Share” pe propria pagina de Facebook. 
  • Castigator. In acest caz participantii vor vedea un mesaj prin care vor fi instiintati ce au castigat din lista de premii disponibile. Fiecare dintre cei doi castiga acelasi premiu. 

Dupa afisarea mesajului de confirmare al premiului, ambilor participanti li se va afisa cate un formular individual ce va contine numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa unde doreste sa ii fie livrat premiul si numarul de telefon. 
In cazul in care unul dintre cei doi prieteni intrerupe click-ul de pe panglica, atunci cei doi trebuie sa reia procesul de participare in concurs.