Acest concurs a expirat în data de 2014-06-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic 1.500 de lei!

Concursul se desfasoara in perioada 17 martie – 15 iunie 2014, este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Emisiunea inseamna programul de televiziune „Neam trezit”, radiodifuzat in direct de Organizator in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 07:00 – 10:00. Zi de concurs este fiecare zi de luni pana vineri in care este difuzat fiecare episod al Emisiunii. Fiecare episod al Emisiunii, difuzat pe parcursul a 3 ore, va fi impartit in 3 Perioade de concurs, pentru fiecare ora, urmand ca pentru fiecare Perioada sa fie pusa cate 1 (una) Intrebare de Concurs. Intrebarea de Concurs este intrebarea zilnica de cunostinte generale legate de  Emisiune, postul Prima TV sau de alte Emisiuni si programe PrimaTV ce au fost difuzate in ziua/ zilele anterioare, la care Participantii trebuie sa raspunda cel mai repede si corect pentru a se putea inscrie la Concurs. Intrebarea va fi anuntata in fiecare dintre cele 3 Perioade de concurs, din fiecare Zi de concurs si de difuzare a Emisiunii (luni – vineri) din perioada concursului. Doua intrebari sunt legate de programele Prima TV difuzate cu o zi inainte de emimiunea live, iar cea de-a treia intrebare va fi din emisiune „Neam Trezit” difuzata live. 

Concursul se va desfasura dupa cum urmeaza: participantul trebuie sa urmareasca programele si emisiunile postului de televiziune Prima TV din seara anterioara acelei Zile de concurs si sa se inscrie la concurs sunand primul la numarul de telefon 021/ 242.14.21, (tarif normal), acolo unde acesta trebuie sa raspunda corect la Intrebarea de Concurs.

Va fi desemnat Castigator al unuia dintre Premiile puse in joc, Participantul la Concurs care suna primul la numarul de telefon afisat pe ecran mai exact 021/ 242.14.21, (tarif normal) si raspunde corect la Intrebarea de Concurs, anuntata in fiecare Perioada de Concurs.

Premiile constau in cate 500 (cincisute) lei pentru fiecare Perioada de concurs, in total cate 1500 (unamie cincisute) lei/ Zi de concurs/ de difuzare a Emisiunii.

Premiile vor fi platite Castigatorilor in termen de 60 de zile calendaristice de la sfarsitul lunii in care s-a castigat premiul.