Acest concurs a expirat în data de 2013-12-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele mai bune fiare de calcat Philips!

Proiectate pentru perfecțiune: câștigă unul din cele mai bune fiare de călcat Philips fără setarea temperaturii

Gama Philips PerfectCare reunește cele mai rapide, eficiente și prietenoase fiare și stații de călcat pe care le-ai încercat vreodată. Pentru acele rochii fine și pretențioase, pentru stofele dificile, pentru mătase, lână, cașmir, dar mai ales – pentru orice combinație de materiale pe care vrei să le calci în aceeași sesiune.

Fie că încerci o stație sau un fier de călcat din gama Philips PerfectCare, te asigurăm că:

  • Vei uita de setări! Poți călca orice tip de materiale, naturale sau sintetice, în orice ordine dorești, fără a modifica temperatura. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să citești etichete, să sortezi hainele dupa compoziție, să aștepți ca fierul să se răcească/încălzească în funcție de material. Pare magie, dar este efectul unei inovații tehnologice numite OptimalTemp, care creează combinația perfectă de temperatură și abur pentru orice țesătură, fără nicio ajustare.
  • Te vei bucura de o talpă revoluționară. Noua talpă T-ionic Glide este acoperită cu un strat de oxid de titan integrat care oferă o alunecare cu 25% mai ușoară și este foarte rezistentă la zgârieturi.
  • Produsul este 100% sigur, pe orice tip de material. Chiar și pe cele mai delicate, precum mătasea, cașmirul, lâna, poliesterul. Institute de testare independente au utilizat PerfectCare pe cele mai sensibile articole care pot fi călcate și au confirmat rezultate de călcare excelente. Mai mult, fierul se oprește automat atunci când este lăsat nesupravegheat.
  • Poți folosi produsul cu apă de la robinet. Sistemul inteligent de curățare a calcarului, cu triplă acțiune, filtrează particulele de calcar provenite din apa de la robinet.

Chiar dacă te-am convins să descoperi gama în cel mai apropiat magazin, te invităm, mai întâi, la concurs!

Răspunde la întrebarea "Tu ce trucuri folosești pentru o călcare ușoară și rapidă?" și unul din cele două fiare de călcat PerfectCare Azur oferite de Philips poate fi al tău.

Regulament concurs:

  • Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care raspund postarii din pagina concursului.
  • Concursul se desfășoară în perioada 6 noiembrie - 6 decembrie 2013. Premiile oferite în cadrul concursului constau în două fiare de călcat PerfectCare Azur oferite de Philips.
  • Extragerea este efectuată de un juriu format din reprezentanți ai eva.ro și Philips, în data de 6 decembrie 2013.
  • Numele câștigătorilor vor fi afişate pe site. Dacă îți regăsești numele pe site, te rugăm să ne trimiţi un e-mail cu numele tău, copie după cartea de identitate, numărul de telefon şi adresa completă, la adresa concurs@eva.ro, specificând care este premiul câştigat şi data afişării pe site.
  • Emailul trebuie trimis de pe adresa de email folosita in crearea contului pe site-ul www.eva.ro.