Acest concurs a expirat în data de 2014-01-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone iPhone 5C de la Orange!

Campania “aboneaza-te la newsletterul Orange”  se desfasoara intre 6 ianuarie - 31 ianuarie 2014.

Conditii de participare:

Campania se desfasoara exclusiv in mediul virtual, pe site-ul http://www.orange.ro/noutati/. Campania consta in abonarea, in mod gratuit, la newsletterul Orange Romania. La campanie poate participa orice client Orange, potential client Orange sau utilizator PrePay care s-a abonat sau se aboneaza, in mod gratuit, pana la finalul campaniei, respectiv 31 ianuarie 2014, la newsletterul Orange Romania pe pagina: http://www.orange.ro/noutati/.

Mod de desfasurare: 

Pentru a putea intra in tragerile la sorti pentru premiile campaniei, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

  • sa intre pe pagina de prezentare a campaniei http://www.orange.ro/noutati/, pentru a lua cunostinta de modalitatea de participare 
  • sa intre pe pagina http://www.orange.ro/noutati/ pentru a lua cunostinta de regulamentul campaniei 
  • sa se aboneze la newsletter pe pagina http://www.orange.ro/noutati/ 

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. La finalul perioadei de participare la campanie trebuie sa existe acordul de a primi newsletterul Orange pe adresa de e-mail si sa aiba cel putin o deschidere sau un click pe unul din newsleterele primite in 6 - 31 ianuarie 2014.

Data limita pentru abonarea la newsletter, in cadrul campaniei, este 31 ianuarie 2014, ora 23:59. 

Premii:
In cadrul prezentei campanii vor fi acordate de catre Organizator un numar de 5 premii, fiecare constand intr-un smartphone Iphone 5C. Valoarea telefonului Iphone 5C este 599 euro (TVA inclus). 

Desemnarea castigatorilor:

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. Pentru a intra in tragerile la sorti, un participant trebuie sa se aboneze la newsletterul Orange Romania pana la data de 31 ianuarie 2014 inclusiv.