Acest concurs a expirat în data de 2013-12-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un smartphone BlackBerry Q10!

Campania se desfasoara intre 9 decembrie - 20 decembrie 2013.

Mod de desfasurare:

Pentru a putea intra in tragerile la sorti pentru premiile campaniei, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa intre pe pagina de prezentare a campaniei, www.orange.ro/noutati/, pentru a lua cunostinta de modalitatea de participare
  • sa intre pe pagina http://www.orange.ro/images/newsletter/doc pentru a lua cunostinta de regulamentul campaniei
  • sa se aboneze la newsletter pe una dintre cele 3 pagini:
    • www.orange.ro/noutati/  
    • www.facebook.com/orangeromania/app_290687031056644
    • www.orange.ro/myaccount/info-cont/personal-data/online-account-data 

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. La finalul perioadei de participare la campanie trebuie sa existe acordul de a primi newsletterul Orange pe adresa de e-mail.

Pentru a putea face abonarea la newsletter din pagina de Facebook a Organizatorului, utilizatorul trebuie mai intai sa se autentifice in contul personal de Facebook.  Pentru a putea face abonarea la newsletter din pagina Contul meu, utilizatorul trebuie sa se autentifice in contul personal Orange.

Data limita pentru abonarea la newsletter, in cadrul campaniei, este 20 decembrie 2013, ora 23:59.

Nu vor fi acceptate adresele de e-mail care au fost dezabonate de la newsletter si au fost reabonate in perioada campaniei.

Premii                                                

In cadrul prezentei campanii vor fi acordate de catre Organizator un numar de 5 premii, fiecare constand intr-un smartphone BlackBerry Q10. Valoarea telefonului BlackBerry Q10 este 465 euro (TVA inclus).

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei prin tragere la sorti. Pentru a intra in tragerile la sorti, un participant trebuie sa se aboneze la newsletterul Orange Romania in perioada 9-20 decembrie 2013.

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 23 decembrie 2013 la sediul Orange Romania S.A., bd. Lascar Catargiu 47-53, sector 1, Bucuresti, in prezenta unei comisii formate din 3 reprezentanti ai Organizatorului si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare. La tragerea la sorti vor participa toti cei care indeplinesc conditiile specificate in acest regulament. La data tragerii la sorti se va semna un proces verbal de desemnare a castigatorilor.