Acest concurs a expirat în data de 2016-11-09. Vezi concursurile active aici.
Chef-ul Retetelor.

Concursul “Chef-ul Retetelor” se va desfasura in perioada 05.09.2016 – 08.11.2016

Inscrierile in concurs se vor putea face incepand cu data de 05.09.2016 ora 20:30 pana pe 08.11.2016 ora 23:59 prin intermediul aplicatiei de mobil Chefi la Cutite disponibila in App Store si Google Play.

Pentru a participa la concurs:

  • Doritorii trebuie sa isi descarce gratuit si sa isi instaleze aplicatia Chefi la Cutite pe telefon sau tableta.
  • In fiecare zi de luni pe parcursul perioadei de concurs, cand se difuzeaza Chefi la Cutite la Antena 1, participantii trebuie sa urmareasca emisiunea pe TV sau pe aplicatia Chefi la Cutite, sa intre in aplicatie in sectiunea “Chef-ul Retetelor”, sa urmareasca reteta saptamanii realizata de Chef Florin Dumitrescu si sa raspunda la intrebarile QUIZ-ului saptamanal. QUIZ-ul are 3 intrebari cu 3 raspunsuri predefinite, fiecare intrebare avand un singur raspuns corect. QUIZ-ul din aplicatie este deschis publicului pentru a raspunde la intrebari timp de o saptamana. Reteta si QUIZ-ul saptamanal vor fi activate in fiecare zi de luni, la ora 20:30 si vor fi resetate in fiecare zi de Duminica, la ora 23:59. 

In concurs vor fi desemnati 101 castigatori, respectiv pe parcursul a 10 saptamani de concurs cate 10 castigatori saptamanali, si la finalul concursului 1 castigator al marelui premiu.

Dupa desemnarea castigatorilor, fiecare din acestia vor fi contactati prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cutite si i se vor solicita totodata urmatoarele date de contact: nume si prenume, localitatea de domiciliu, seria si numarul cartii de identitate/pasaportului/permisului de sedere, data eliberarii si organul emitent, adresa de email si numar de telefon (valide).

Un participant nu poate castiga mai mult de un premiu pe saptamana si nu poate solicita contravaloarea lui in bani.

Premiile acordate in acest concurs constau in:

  • 10 premii saptamanalevoucher de cumparaturi in valoare de 100 lei oferite de Lidl (premiu in valoare unitara de 100 Lei);
  • premiu cel mare - 1 curs de gatit (in valoare neta de 13.500 lei);

Catigatorul va fi afisat in aplicatia de mobil Chefi la Cutite, pe siteul www.chefilacutite.a1.ro si pe pagina de Facebook Chefi la Cutite oficial si anuntati prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cutite oficial. Marele premiu consta intr-un curs de gatit tinut de Chef Florin Dumitrescu.

Cei 10 catigatori vor fi afisati in aplicatia de mobil Chefi la Cutite, pe siteul www.chefilacutite.a1.ro si pe pagina de Facebook Chefi la Cutite oficial si anuntati prin intermediul paginii de Facebook Chefi la Cutite oficial.