Acest concurs a expirat în data de 2014-04-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism Nissan Pathfinder, o masina Nissan Micra sau un bax cu 6 sticle vin de Cotnari!

Campania promotionala on-line “COTNARI, VIN DE-O MASINA!” se desfasoara in perioada: 01 Decembrie 2013 - 19 Aprilie 2014.

Marcile si produsele participante:

Marcile si ambalajele participante la promotie sunt toate sortimentele de vin produse de SC COTNARI SA, imbuteliate in sticle de 0,75 litri si 1,5 litri. Produsele din gama Selectii, Grasa de Cotnari si Tamaioasa Romaneasca, etichete negre, precum si produsele imbuteliate la Bag in Box nu participa la Campania “Cotnari, Vin de-o masina!”

Dreptul de participare:

La campania promotionala "COTNARI, VIN DE-O MASINA!”, pot participa numai persoanele majore (de peste 18 ani). La campanie participa doar dopurile originale(care au inscriptionat sigla COTNARI, initiala producatorului de dopuri, precum si una din literele descrise mai jos).

C, D, E, V, U, L, G, S, I, R, A, N, T, O.

Anumite dopuri vor contine si un cod alfanumeric de siguranta.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie :

  • sa cumpere in perioada 01 Decembrie 2013 - 19 Aprilie 2014 produse participante la promotie, respectiv sticle cu vin COTNARI, produse de SC COTNARI SA;
  • sa faca schimb de dopuri cu alti participanti la promotie.

Pentru a putea face schimb de dopuri sau pentru a intra in posesia voucherelor online, participantii la campanie trebuie sa:

  • fie fan al paginii oficiale de http://www.facebook.com/cotnari și să interacționeze cu pagina oficială de campanie.

Acțiunile pe care participantul trebuie să le îndeplinească sunt:

  1. Like la pagina de Facebook. Utilizatorul trebuie să dea Like paginii oficiale de Cotnari.
  2. Să interacționeze cu pagina oficială de campanie prin acceptarea solicitarilor, preluarea datelor si a informatiilor, si parcurgerea etapelor aplicatiei.
  3. Prin parcurgerea etapelor aplicatiei, sa adune minim 1200 puncte pentru a putea face schimbul unui dop. Schimbarea dopului cu alt participant atrage dupa sine scaderea a 1200 de puncte per dop de la fiecare participant care doreste sa initieze sau sa accepte schimbul de dopuri. Prin parcurgerea aplicatiei participantul are posibilitatea de a aduna puncte pentru un nou schimb de dopuri.
  4. Pentru dopurile care nu intra in procesul de schimb de dopuri, participantul poate sa solicite 1 voucher online pentru fiecare 10 dopuri stranse, dopuri care vor fi predate unui reprezentant legal al companiei Cotnari. Voucherul poate fi achizitionat de pe pagina oficial de campanie.

Cei care nu respectă aceste condiții nu vor putea participa la schimbul de dopuri sau pentru a intra in posesia voucherelor online. Vor fi luate în considerare doar persoanele care sunt fani si au dat Like paginii oficiale Cotnari până la data de 19.04.2014, ora 16:00.

Solicitatarea voucherului castigat se face pe baza voucherului primit si al unui act de identitate

Premiile oferite in cadrul campaniei promotionale: “COTNARI, VIN DE-O MASINA!”

Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:

  • 200 vouchere online

Castigatorul va fi contactat telefonic si pe mail de catre organizator, referitor la ridicarea premiului.