Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un Samsung Galaxy 2 + alte premii

>

 

 

 

 

 


         Concursul are loc in perioada: 
        01 Octombrie 2011 - 15 Noiembrie 2011 
   Sursa:  thechallenger.seniorsoftware.ro
        Tip: Cel mai bun scor
 
 
 
 
 
 

 

Ce castigi:

 

 

 

 

 

 

 

 


Premiul 1: SAMSUNG GALAXY S2
Fa cunostinta cu cel mai subtire telefon: doar 8,49 mm. In plus, bucura-te de un design modern si elegant. Ai mereu la indemana o camera foto de 8 MP cu autofocus pentru a nu rata nici un detaliu care sa-ti aminteasca de momentele frumoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Premiul 2:MIXER DJtec
i-Mix Reload MKII contine tot ceea ce ai nevoie pentru a presta in orice club sau casa. Acest controller de inalta calitate este usor, rezistent si este deasemenea o interfata audio profesionala pentru conectarea castilor sau sistemului tau audio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 


Premiul 3: AIPTEK Pocket DV 8900
Senzor CMOS: 5 Megapixeli
Zoom: 4X
Afisaj LCD: 2.4", reversibil
Memorie interna: 32 MB extensibila prin card SD/SDHC pana la 2GB
Functie Autofocus si MP3 Player





Premii saptamanale:
Saptamana 1:
Cos de produse oferit de DUO Shop + 6 x Pachet curatare masina - interior

Saptamana 2:
Cos de produse oferit de DUO Shop + 6 x Pachet curatare masina - interior

Saptamana 3
Cos de produse oferit de DUO ShopCAMERA WEB 1.3M PIX + CASCA (Rezolutie: 1.3 Megapixeli, Casca monoaurala cu microfon, 2 x Lens Repair Kit)

Saptamana 4:

 

 

Cos de produse oferit de DUO Shop + Media player FULL HD 1080p (Suport audio: Mp3, WAV, WMA, DTS, Suport video: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC-1, MKV, FLV, Suport imagine: JPEG, BMP, GIF, PNG, Suport pentru subtitrari in limba romana, 2 x Scratch remover Kit)

Saptamana 5:
Cos de produse oferit de DUO ShopCos DE CECCO (Contine: Sos Paste Tomate Alla Arabiata + Alla Napoletana, Ulei de masline extravirgin, Ton in ulei de masline,
Paste Spaghettini, Paste Penne Rigate) + Boxa wireless 2.1 (USB Dongle, Redare sunet 2.1, Putere: 2x2W max, Baterie Li-Ion incorporata) + Pioneer HDJ 500W (Noile casti HDJ 500 sunt proiectate pentru un stil de viata de Dj flexibil fiind adaptate pentru folosirea acasa sau oriunde pe drum, dar si la club.)

Saptamana 6:
Cos de produse oferit de DUO ShopCos BLUE DRAGON (Contine: Sosuri de soia (light/dark), Japanese Noodles, Oyster&Spring Onion, Suport bambus pentru Sushi, Japanese Sushi Kit, Japanese Wasabi Pasta, Thai Lapte Cocos+ multe altele) + Fostex PM 0.4 N (set 2 buc)  (Un difuzor frecvente inalte,  Un difuzor frecvente joase,  Putere maxima 36W,  Frecventa: 60-30,000 Hz)
 
Ce trebuie sa faci:

Utilizatorii de internet pot participa la concursul cu premii in doua moduri:

* Oricine se inscrie la concurs, pe adresa thechallenger.seniorsoftware.ro, si, in acelasi timp, pune la dispozitie toate datele necesare, poate participa la concurs. Raspunsul la intrebare ii aduce fiecarui participant 10 puncte. Dupa ce participantii au raspuns la intrebare si au completat datele necesare, li se ofera posibilitatea sa castige puncte suplimentare recomandand concursul catre terte persoane.
* Oricine poate participa la concursul cu premii daca primeste si raspunde recomandarii prin e-mail trimisa de catre participantii activi ai concursului (recomandantii) prin sistemul de concurs. Cei ce doresc sa participe, pot face acest lucru dand click pe link-ul specific din e-mailul primit. Este specificat ca, activand link-ul respectiv, destinatarul recomandarii devine participant la concurs. Acesta este de acord cu conditiile si regulile concursului.
* Punctele se acumuleaza numai dupa ce s-a raspuns la intrebarea din concurs, pe care participantul o gaseste pe pagina de internet unde este directionat de catre link-ul din e-mail. Raspunsul la intrebare ii aduce oricarui participant 10 puncte. Dupa ce a raspuns la intrebare si a completat datele necesare, participantul are posibilitatea de a castiga puncte aditionale recomandand concursul si altor prieteni.
* Participarea la concursul cu premii este posibila numai pentru utilizatorii al caror browser de internet permite utilizarea cookies-urilor. Cookies-urile sunt folosite ca un element de securitate pentru a preveni abuzurile in sistemul de concurs.
* O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail. Daca este suspectat ca aceeasi persoana a participat la concurs folosind variate sau aceleasi adrese de e-mail, organizatorul are dreptul sa descalifice imediat respectivul participant. Aceeasi regula se aplica in cazurile in care mai multe persoane participa cu aceeasi adresa de e-mail.


Participand la concursul cu premii, participantii pot castiga mai multe tipuri de premii:

* Premii principale
Premiile principale (Premiul I,II si III) vor fi acordate participantilor cu cel mai mare numar de puncte primite in decursul concursului.

* Premii saptamanale
Premiile saptamanale vor fi acordate pentru cele mai multe puncte colectate intr-o singura saptamana. 
Saptamanile luate in calcul sunt 
03.10.2011-07.10.2011; 
10.10.2011-14.10.2011; 
1 7.10.2011-21.10.2011; 
24.10.2011-28.10.2011; 
31.10.2011-04.11.2011; 
07.10.2011-11.11.2011;
 
Participa la concurs!