Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produse cosmetice naturale SABON!
 
Raspunde corect la intrebarea concursului si poti castiga unul dintre cele doua seturi de produse cosmetice SABON, fiecare in valoare de 450 lei!
SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.
Incepand cu  realizarea manuala a sapunurilor de casa, dupa o reteta australiana veche de 70 de ani,  SABON s-a specializat in crearea unei  experiente personalizate si palpitante, in dezvoltarea de produse de  ingrijire pentru trup si suflet, considerand de asemenea ca mediul ambiental face parte integranta din aceasta experienta.
Produsele  SABON sunt realizate din  ingrediente de inalta calitate, pe baza unor formule ce respecta standardele internationale.
Amprenta  SABON o reprezinta inovatiile sale, cum ar fi sapunurile de casa vandute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice  si, desigur, atentia in a asculta nevoile celor de langa noi.
Increderea pe care oamenii o acorda produselor si serviciilor SABON de peste 14 ani, precum si dorinta de a beneficia de o ingrijire naturala, certifica prezenta a peste 100 de magazine in orase cosmopolite din intreaga lume.
Fiecare produs  SABON este o senzatie pe care vrei sa o traiesti iar si iar. Sarurile si parfumatele exfoliante  cu minerale din Marea Moarta si  uleiuri esentiale hranitoare, precum si laptele sau uleiul de baie transforma imbaierea intr-un ritual luxos pentru relaxarea si revitalizarea intregului corp.
Untul de Shea, uleiul de corp si lotiunile clasice ofera pielii hranire naturala si  cea mai buna ingrijire, gratie ingredientelor ca unt de avocado, unt de cacao, ulei de migdale sau din samburi de struguri.
Gama  Mother and Baby contine  ingrediente hipoalergenice, pe baza de musetel, lavanda, trandafir, portocala si vanilie, iar produsele cu aroma de citrice si note lemnoase din linia True Gentleman promit sa il rasfete si sa il inspire chiar si pe cel mai puternic barbat.
Remarcabila prin  ingredientele rare, atent selectate din bogatia padurii amazoniene, este linia speciala de ingrijire a parului.
Si intrucat armonia vine nu doar din noi, ci si din spatiul pe care il ocupam,  SABON a conceput si  elementele ambientale menite sa insenineze timpul pe care il petrecem acasa: arome felurite, textile cu personalitate si ceramica de inspiratie toscana.
SABON intelege sensul profund al termenului “dar” si acorda o atentie speciala ambalarii deosebite a cadourilor. Puteti alege cadoul dorit din cele pregatite deja cu inspiratie si bun gust sau puteti fi asistat in crearea unuia personalizat, in functie de dorintele dumneavoastra si de preferintele persoanei careia doriti sa i-l oferiti.
Fiecare dar este  ambalat individual si  primeste tratament special. Veti avea surpriza sa descoperiti ca si cadoul pe care il cumparati pentru dumneavoastra primeste intreaga atentie si este impachetat cu grija si dragoste.
  
Concursul se incheie in data de 11 decembrie 2011.
Extras din regulamentul site-ului: Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.
Premiile vor fi expediate  de catre sponsorul concursului, la adresa mentionata in profilul din site. Expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza la sediul sponsorului, nu se efectueaza o trimitere suplimentara.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina  Regulament.