Acest concurs a expirat în data de 2014-04-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta all inclusive de 5 nopti la Hotel Best Western Savoy!

Promotia "Un zambet molipsitor pentru o vacanta in culori" se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, debuteaza pe data de 17 Ianuarie 2014 la ora 15:00 si se va incheia pe data de 19 Aprilie 2014 la ora 23:59.

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii promotiei, doar daca respecta conditiile prezentului regulament.

Premiul promotiei:

  • O vacanta All Inclusive de 5 nopti la Hotel BEST WESTERN Savoy in perioada 01-11 Iulie 2014.

Mecanismul Promotiei:

  • Participantul, prin participarea la aceasta promotie, accepta integral si liber consimtit prevederile acestui regulament.
  • Participantul acceseaza tab-ul de concurs –Un zambet molipsitor.
  • Participantul inscrie o poza reprezentativa pentru tema promotiei, “cele mai frumoase zambete in familie”.
  • Castigatorul va extras in mod aleatoriu (cu ajutorul aplicatiei de votare Random, pusa la dispozitie de Random.org, cont platit) dintre persoanele participante care au obtinut minimum 25 de voturi.
  • Participantii sunt obligati sa ofere o adresa de e-mail valida - in formularul de inscriere, ce va fi folosita pentru a contacta castigatorul.

Castigatorul promotiei va fi anuntat in data de 20 Aprilie 2014 pe pagina de Facebook Best Western Savoy Hotel si va fi contactat de echipa BEST WESTERN Savoy Hotel in vederea revendicarii premiului.

Orice persoana interesata poate apela firma organizatoare pentru a cere detalii legate de regulament, email: sales@savoyhotel.ro, telefon: 0241 606 904. Programul de functionare este de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

Conditii privind inscrierea fotografiilor:

  • Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de utilizatori, realiste, fara texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor si care nu apartin participantului. 
  • Utilizatorul are dreptul de a folosi programe de editare a pozelor (Photoshop, Gimp) atata timp cat poza demonstreaza ca este originala si realista, fiind excluse colajele ireale si pozele trucate.
  • Nu se accepta fotografii care sunt copiate de pe internet, contin mesaje obscene sau indecente, nu respecta conditiile prezentului regulament, nu respecta conditiile impuse de lege (sunt materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare sau materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale), nu se incadreaza in directiile si tema campaniei sau care reprezinta incercari de fraudare a sistemului. 
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica / exclude din concurs materialele transmise de participanti si care nu respecta conditiile mentionate mai sus.