Acest concurs a expirat în data de 2014-01-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noul telefon LG G Flex!

Concursul "Orange Smartphone Tester" se desfasoara intre 17 ianuarie 2014 ora 12:00 – 26 ianuarie 2014 ora 23:59:59.

La Concurs poate participa orice utilizator activ al reţelei mobile naţionale a Organizatorului, persoană fizică titulară a unui abonament de voce si de date Orange sau desemnată drept utilizator în cadrul contractului de abonament de voce si date al unei persoane fizice sau juridice, cu vârsta de peste 18 ani şi care are capacitate deplină de exerciţiu şi care, în perioada 17 ianuarie ora 12:00 – 26 ianuarie ora 23:59:59 indeplineste cumulativ urmatoarele conditii: 

  • intra pe pagina de prezentare a concursului
  • se autentifica in contul personal orange pe site-ul concursului
  • inscrie un motiv pentru care doreste sa faca parte din programul de testare Orange Smartphone Tester pe site-ul http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester prin care va fi dat spre testare telefonul LG G Flex 

Data limita pentru inscrierea motivelor pe site-ul http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester in cadrul concursului este 26 ianuarie 2014 ora 23:59:59. Motivele inscrise de catre Participanti ulterior acestei date nu vor fi luate in calcul pentru tragerea la sorti.

Testerii vor fi desemnati la sfarsitul Concursului prin tragere la sorti. Fiecare participant va avea o singura sansa la tragerea la sorti indiferent de numarul de motive inscrise in Concurs. 

Tragerea la sorti a testerilor va avea loc in data de 28 ianuarie 2014 la sediul Orange Romania SA, Bd. Lascar Catargiu 51-53, Sector 1, Bucuresti in prezenta unei comisii formate din 3 reprezentanti ai S.C. Orange Romania SA. si cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare. La tragerea la sorti vor fi inclusi toti participantii care indeplinesc criteriile specificate in acest regulament. La data tragerii la sorti se va semna un proces verbal de desemnare a castigatorilor.

Premii:
In cadrul Concursului vor fi desemnati un numar de 30 de testeri care vor primi spre testare cate un telefon LG G Flex pentru o perioada de trei saptamani si pentru care se va organiza Concursul “Orange Smartphone Tester” unde vor putea fi castigate 3 premii, fiecare constand intr-un telefon LG G Flex.