Acest concurs a expirat în data de 2014-01-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga carduri cadou avand o valoare de pana la 50 de lei!

În perioada 9 decembrie 2013 -  19 ianuarie 2014 te așteptăm în magazinele Kaufland cu noi surprize.

Plătește cu cardul Visa cumpărăturile, răzuiește talonul primit de la casă și poți câștiga Carduri cadou având o valoare de până la 50 de lei. Cardurile cadou pot fi folosite la o nouă sesiune de cumpărături în Kaufland.

Cum poți câștiga?
Pentru fiecare plată cu cardul Visa (Electron, Premium, Classic sau Plus) a cumpărăturilor din Kaufland, indiferent de valoarea acestora, vei primi un talon răzuibil. Taloanele câștigătoare sunt imprimate cu valoarea câștigată: 10, 20 sau 50 de lei.

Dacă talonul răzuibil este câștigător, mergi cu acesta și bonul de cumpărături achitat cu cardul Visa la Biroul de Informații să intri în posesia Cardului cadou cu valoarea câștigată. Este necesar să semnezi în prealabil un proces verbal.

Distribuția cupoanelor în magazine se face în baza unui tiraj fix și a unei aprovizionări unice a magazinelor Kaufland. Stocurile epuizate nu vor fi suplimentate cu alte cupoane răzuibile.

Mai multe cumpărături plătite cu cardul Visa, mai multe șanse de câștig!

In cadrul acestei campanii se vor pune la dispozitie tuturor magazinelor Kaufland un volum de 1.200.000 cupoane razuibile. Dintre acestea, doar 13.000 sunt castigatoare si contin fiecare, unul din urmatoarele premii: 

  • Un card cadou de 10 lei 
  • Un card cadou de 20 lei 
  • Un card cadou de 50 lei 

In total in cadrul Campaniei se pot acorda ca premii: 

  • 7000 carduri cadou de 10 lei 
  • 5000 carduri cadou de 20 lei 
  • 1000 carduri cadou de 50 lei