Acest concurs a expirat în data de 2014-06-23. Vezi concursurile active aici.
Cel mai tare an!

Concursul „Cel mai tare an” este organizat online şi se desfăşoară pe teritoriul României in perioada 23 mai – 22 iunie 2014 (inclusiv). 

Pentru a putea participa la Concursul desfasurat pe aplicatia de Facebook, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: 

  1. Sa fie titulari ai unui abonament de telefonie mobila in reteaua Vodafone
  2. Sa aiba un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada desfasurarii Concursului, respectiv 23 mai 2014, pana la data de 22 iunie 2014, ora 23:59:59 (inclusiv)
  3. Sa acceseze aplicatia din TAB-ul de pe pagina de Facebook a Vodafone Romania
  4. Sa dea Allow aplicatiei
  5. Sa selecteze din lista afisata, activitatile pe care doreste sa le experimenteze pe parcursul unui an. Fiecare user va avea la dispozitie un buget fictiv de 10.000 de euro, iar fiecare activitate va fi asociata cu un buget necesar pentru a o realiza. La fiecare activitate selectata, participantul poate (optional) asocia un prieten din lista de Facebook cu care vor putea impartasi experienta. Dupa ce participantul si-a ales activitatile pentru cel mai bun an din viata sa, bifeaza ca este de acord cu regulamentul Concursului, apoi isi poate inscrie in Concurs lista de activitati. 
  6. Optional, poate da Share pe Wall-ul contului personal de Facebook imaginii rezultate din selectarea activitatilor, obținând astfel o sansa in plus in tragerea la sorti. Un participant la concurs poate da Share la un numar maxim de 10 astfel de imagini.  

Un participant poate accesa aplicatia ori de cate ori doreste, dar inscrierea in Concurs se va face o singura data, de pe un singur cont de utilizator, in urma personalizarii listei cu activitatile pe care doreste sa le realizeze pe parcursul unui an si a inscrierii acestei liste in concurs. Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Concursului dupa adresa de e-mail asociata contul unic din reteaua de socializare Facebook, urmand a intra in tragerea la sorti de la finalul Concursului cu minim o sansa si maxim 11 sanse in cazul in care acesta va da share imaginii pe Wall-ul contului personal de Facebook, acumuland astfel sanse pentru tragerea la sorti. 

În cadrul acestui Concurs se va acorda prin tragere la sorti 1 premiu constand in contravaloarea in lei a sumei de 10.000 de Euro. Valoarea premiului final se calculeaza in ron la cursul de schimb valutar din data de 09.05.2014, de 1 euro=4.4295 ron/ euro. 

Dupa finalul Concursului, in data de 24 iunie 2014, ora 11:00, va avea loc tragerea la sorti, in vederea acordarii premiului oferit de Organizator, pe baza unui algoritm electronic securizat. La aceasta tragere la sorti vor participa toate inscrierile valide efectuate in perioada Concursului, respectiv 23 mai 2014, ora 14:00 – 22 iunie 2014, ora 23:59:59 (inclusiv). 

In cadrul tragerii la sorti, se vor desemna, dupa cum urmeaza: 1 castigator si 20 rezerve.