Acest concurs a expirat în data de 2016-05-18. Vezi concursurile active aici.
Rama, crema uleiurilor.

Campania "Rama, crema uleiurilor"   se va desfasura la nivel national in perioada 18 martie - 17 mai 2016.

La campanie participa urmatoarele produse: Rama Baking 250 gr, Rama Baking 500 gr, Rama de Sarbatoare Baking 250 gr, Rama Clasiv 250 gr, Rama Clasic 500 gr, Rama Olivio 400 gr, Rama Yoghurta 400 gr, Rama Aerata 320 gr, Rama Clasic 400 gr, Rama Melange 225 gr, Rama 1 kg, comercializate / distribuite de organizator in perioda campaniei, pe piata Romania, avand mentionat pe ambalaj codul promo.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Rama participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada campaniei, codul promo tiparit pe ambalajul produsului Rama achizitionat, folosinf una din urmatoarele doua modalitati de inscriere:

  • prin SMS la numarul 1878 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafine, Telekom Mobile) sau
  • prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe site-ul www.prajituria.ro.

Un cod promo va putea fi inscris in campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere.

Participantii trebuie sa pastreze ambalajele produselor Rama ce contin codurile promo pe care le-au inscris.

In cadrul acestei campanii se acorda in total 427 premii, cate 7 premii pentru fiecare zi de campanie, dupa cum urmeaza:

Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna, anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment castigor (definit sub forma: zi, ora, minut) si respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5) din intervalul 00:00 - 23:59.

In total, se vor extrage 305 de momente castigatoare aferente premiilor constand intr-un set de prosoape, 61 momente castigatoare aferente premiilor constand intr-un mixer Tefal si 61 momente castigatoare aferente premiilor constand intr-un robot de bucatarie Tefal.

Va fi desemnat castigator participantul care introduce in campanie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Dupa fiecare moment castigator se va trimite in termen de 24 de ore, pe numarul de telefon de pe care s-a inregistrat codul promo castigator, un SMS, care va anunta participantul despre potentialul castig.