Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
Cel mai lung Craciun.

Promotia “Cel mai lung Craciun” se va derula in perioada 01 decembrie - 23 decembrie 2016 pe teritoriul Romaniei, in hipermarket-urile (magazinele) Cora (Cora Pantelimon, Cora Lujerului, Cora Drobeta, Cora Constanta, Cora Baia Mare, Cora Ploiesti, Cora Sun Plaza, Cora Cluj-Napoca, Cora Alexandriei, Cora 2 Constanta, Cora Bacau).

Produsele a căror achiziţionare dau dreptul de participare la promoţie sunt cele apartinand marcilor Persil, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Bref, Clin, K2R aflate la vanzare in magazinele Cora participante, cat si pachetele promotionale care contin cel putin un produs apartinand marcilor Persil, Perwoll, Silan, Pur, Somat, Bref, Clin,K2R care contin reduceri de pret. 

In cadrul prezentei campanii, participantii trebuie sa achizitioneze, pe acelasi bon fiscal, produse participante in valoare de minim 30 lei, TVA inclus, (in orice combinatie) si astfel pot câştiga premii garantate.

Pentru a participa la promotie, ulterior achizitionarii produselor, pentru a participa la tragerea la sorti clientul poate sa se inscrie in Campanie prin una din cele doua modalitati de mai jos:

  • pe website-ul www.celmailungcraciun.ro in sectiunea “inscrie codul promotional” (localitate, strada, numar, bloc, scara, apartament, ,etaj, nr. bon fiscal,magazin, localitatea unde s-a facut achizitia, telefon si e-mail) sau
  • prin SMS se trimite un text la numarul 1850 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom), SMS-ul trebuie sa contina numarul bonului fiscal, magazinul din care au fost achizitionate produsele participante si orasul.

In cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii:

  • 23 x Card cadou 50 euro

Cardurile cadou vor fi incarcate cu 226 lei, echivalentul in lei a sumei de 50 euro, la cursul valutar BNR din data de 9 noiembrie 2016 si poate fi folosit pe teritoriul Romaniei, in orice magazin dotat cu sistem POS. Cardurile pot fi folosite in termen de 6 luni de la receptia acestuia.

În momentul revendicării premiului, câștigătorii trebuie să prezinte factura fiscala / bonul fiscal care dovedește achiziționarea produselor incluse în promoție dintr-unul din magazinele participante la promoție, în perioada promotiei.