Acest concurs a expirat în data de 2015-05-23. Vezi concursurile active aici.
Ce radio asculti in fiecare zi? Zi Kiss! Ca sa fie si mai bine!

Campania “Leapsa Kiss FM” va incepe in data de 6.04.2015 si se va desfasura pana la data de 22.05.2015.

Inscrierea  se va face prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0722 20 60 20 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu sintagma ASCULT KISS FM, urmata de numele, prenumele si orasul in care receptioneaza postul de radio „Kiss FM”.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 - 19:00, se vor desfasura in direct pe postul de radio „Kiss FM” cate 4 editii ale Concursului Campaniei, conform urmatorului program:

  • In intervalul 7:00 - 10:00 se va desfasura un concurs cu premiu zilnic in valoare de 200 de Euro.
  • In intervalul 10:00 - 13:00 se va desfasura un concurs cu premiu zilnic in valoare de 100 de Euro.
  • In intervalul 13:00 - 16:00 se va desfasura un concurs cu premiu zilnic in valoare de 100 de Euro.
  • In intervalul 16:00 - 19:00 se va desfasura un concurs cu premiu zilnic in valoare de 100 de Euro.

Mecanismul specific de concurs, aplicabil in toate editiile concursului, se deruleaza astfel: 

DJii Kiss Fm vor comunica, in direct, startul concursului. In aceeasi interventie, vor comunica un numar cuprins intre 1 si 100. Imediat dupa ce DJii au dat startul concursului, participantii la campanie trebuie sa trimita un SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 cu textul ASCULT KISS FM, urmat de numele, prenumele si orasul din care asculta Kiss FM. Toate SMS-urile trimise vor fi inscrise in baza de date a concursului. Ascultatorul care a trimis SMS-ul al carui numar in baza de date de inscriere corespunde cu numarul specificat de DJ-ul Kiss FM in interventia de start a concursului este sunata in direct la KISS FM. Persoana sunata va fi declarata castigatoare daca la intrebarea “Ce radio asculti in fiecare zi” va raspunde cu “Ascult Kiss FM” sau “Kiss FM”, fara a nominaliza alt post de radio. In cazul in care persoana apelata nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, editia concursului ramane fara castigator. Premiile nu se reporteaza de la o editie la alta a concursului.

Un participant la campanie se poate inscrie la o editie a concursului cu un numar de telefon o singura data. Inscrierile ulterioare nu vor fi luate in considerare in baza de date. Se va lua in considerare doar primul SMS trimis de pe acelasi numar de telefon.

Fondul maxim de premiere in bani este de 17.500 EURO.

Premiul in bani i se acorda castigatorului la cursul de schimb euro/leu, comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru data castigarii premiului.