Acest concurs a expirat în data de 2016-03-11. Vezi concursurile active aici.
Alege ce vrei sa-ti cumparam de pe Lajumate.ro!

Concursul se desfasoara in perioada 10 februarie 2016  – 10 martie 2016 .

Pentru inregistrare participanţii trebuie să acceseze site-ul Lajumate.ro, să citească Regulamentul de concurs, si in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a concursului urmatoarele etape:

  • Sa detina un cont personal pe site-ul Lajumate.ro, cel putin in perioada 03 februarie – 2 martie 2016 (inclusiv);
  • Sa isi completeze in detaliile contului toate campurile disponibile, inclusiv: telefon, email și localitate.
  • Sa salveze ca favorite cel putin 3 produse din lista de anunturi de pe site. Un participant care a salvat cel putin 3 produse la favorite pe perioada desfasurarii promotiei va participa la toate extragerile zilnice urmatoare, pana la finalul promotiei. Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii promotiei dupa adresa de email asociata contului de pe site-ul Lajumate.ro.

Cele 3 anunturi salvate trebuie sa fie din localitatea și/sau județul completate de participant. Valoarea fiecaruia din cele trei produse nu trebuie sa depaseasca suma bruta de 100 EUR (calculata la cursul BNR din data inceperii acestei promotii).

Începând cu 12 februarie, 2016, in zilele lucratoare (intervalele 15 – 19 februarie, 22 – 26 februarie, 29 februarie – 4 martie, 7 – 10 martie) din perioada promotiei va fi selectat cate un castigator, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului random.org. Fiecare castigator va primi un singur premiu asociat unui produs selectat aleatoriu de catre prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” (din produsele salvate ca favorite de catre castigator). Astfel, prezentatorii vor suna in direct unul dintre vanzatori in scopul achizitionarii produsului selectat, produs care va fi oferit ca premiu castigatorului. In situatia in care vanzatorul apelat nu poate fi contactat, prezentatorii au dreptul de a suna alt vanzator al unuia dintre produsele selectate de castigator in lista de anunturi favorite. Daca niciunul dintre vanzatori nu poate fi contactat, organizatorul va desemna drept castigator prima rezerva selectata pentru care organizatorul va urma aceeasi procedura de acordare a premiului.

In concurs vor fi desemnati in total 20 de castigatori, fiecarui castigator fiindu-i atribuit un singur premiu.

Premiile acordate in acest concurs constau in produse in valoare bruta unitara de cel mult 100 Euro. Fiecarui castigator i se va atribui un singur premiu, respectiv un singur produs in valoarea bruta unitara de cel mult 100 Euro. Produsul atribuit va fi cel selectat in mod aleatoriu de catre prezentatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani” si achizitionat de catre organizator.

Dupa desemnarea castigatorilor, fiecare din acestia vor fi contactati fie telefonic, fie prin intermediul adresei de e-mail utilizate in cadrul concursului.  Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.