Acest concurs a expirat în data de 2015-09-05. Vezi concursurile active aici.
Marea Lipeala. Doua milioane de autocolante ZU ZU casafiebine invadeaza Romania. Ia-ti banii de vara din Marea Lipeala!

Concursul “Baga-te la Marea Lipeala!” se desfasoara in perioada 08 iulie 2015 – 04 septembrie 2015.

In perioada 07 iulie 2015 – 23 august 2015, prin intermediul partenerilor sai, Radio ZU distribuie pe teritoriul Romaniei autocolante inscriptionate cu mesajul „Zi ZU #casafiebine”, astfel:

  • incepand cu data de 08 iulie 2015 autocolantele ZU vor putea fi gasite in lantul de Hypermarketuri Carrefour Romania, in standurile special pozitionate la punctele de acces in hypermarketuri;
  • incepand cu data de 13 iulie 2015 autocolantele ZU sunt disponibile si in reteaua de statii Lukoil din Romania, aceastea putand fi cerute casierilor.

Intrarea in posesia autocolantelor ZU din locatiile Carrefour si Lukoil nu este conditionata de achizitia de produse din spatiile comerciale respective. Reteaua de distributie poate fi marita pe perioada concursului, urmand ca acest lucru sa fie comunicat in direct la Radio ZU si pe radiozu.ro din timp.

Pentru a intra in concurs trebuie sa iei autocolantul din oricare dintre locatiile partenere si sa parcurgi pasii de mai jos:   

  1. Lipesti autocolantul “zi ZU #casafiebine” si poti castiga!
    • 100 de lei – daca il lipesti acasa
    • 200 de lei – daca il lipesti la serviciu
    • 300 de lei – daca il lipesti pe masina sau intr-un loc public
    • 500 de lei – daca il lipesti intr-un loc care sa ne surprinda si in care poate fi vazut de cat mai multa lume
  2. Trimiti un SMS la 1815 (tarif normal)  - valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone care contine textul „casafiebine” si pe scurt locul in care ai lipit autocolantul „zi ZU @casafiebine”;
  3. Asculti Radio ZU. Dam multe premii in fiecare zi!

Nu indicam si nu promovam huliganismul sau lipitul autocolantului in locuri sau pe obiecte fara permisiunea detinatorului locului sau obiectului respectiv. Apreciem lipirea autocolantului in locuri in care acesta poate fi vazut o perioada cat mai mare de timp de o multime cat mai mare de oameni. Nu luam in calcul autocolantele lipite in locuri despre care stim ca nu asigura decat vizibilitate redusa, pe perioada mica de timp.

In perioada 10 iulie 2015 – 30 august 2015, in cadrul programelor postului Radio ZU, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00, un numar de 5 editii ale concursului, iar in zilele de weekend cate o editie a concursului per zi. 

Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 08 iulie 2015. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 mesajul “casafiebine” insotit de informatii pe scurt despre locul unde a lipit autocolantul ZU.

Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare. Toti inscrisii intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator din baza de date una dintre inscrieri. Persoana care a trimis SMS-ul corespunzator inscrierii extrase este sunata pe numarul de telefon corespunzator acestei inscrieri. In cazul in care raspunde la telefon la apelul DJ-ului ZU, este anuntata ca a castigat premiul corespunzator locatiei precizata in SMS-ul de inscriere extras pentru concurs. In cazul in care persoana a carei inscriere a fost extrasa nu raspunde la telefon, premiul nu se acorda, inscrierea extrasa ramanand in continuare in concurs.

Valoarea totala maxima a premiilor ce fac obiectul concursului “Baga-te la Marea Lipeala!” este de 110.500 lei.

Pentru a intra in posesia premiului, persoana anuntata castigatoare trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 73-81, cladirea B2, etaj 2, sector 1 sau prin e-mail la adresele radiozu@radiozu.ro sau office@radiozu.ro ori prin fax la numarul 021/409.19.02 o copie a actului de identitate si o imagine in care sa apara castigatorul si autocolantul “zi ZU #casafiebine” aplicat in locatia declarata in sms-ul castigator. In cazul in care persoana anuntata castigatoare nu poate face dovada lipirii autocolantului “zi ZU #casafiebine” in termenul precizat, premiul nu se acorda.

Premiul va fi predat castigatorului in lei.