Acest concurs a expirat în data de 2016-08-20. Vezi concursurile active aici.
Castiga o tableta pe zi la Kissteria Matinala!

Campania "Tableta Kissteria Matinala" este organizata si se desfasoara pe postul radio KISS FM de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 6:00 – 10:00 cu incepere in data de 15.08.2016 si se va desfasura pana la data de 19.08.2016, inclusiv.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00 - 10:00, o data pe program, realizatorii emisiunii vor lansa concursul – "Tableta Kissteria Matinala".

Pentru a putea participa la concurs, ascutatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei de catre Djii. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722.20.60.20 (tarif normal) si/sau pe aplicatia WhatsApp, la numarul de telefon 0722.20.60.20. Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori. 

In fiecare zi de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa cu acestia pe postul radio Kiss FM, pentru a fi declarat castigatorul zilei/editiei – premiul constand intr-o tableta Allview Windows 7. Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa pe postul radio Kiss FM cu realizatorii emisiunii matinale.

Se vor acorda, in total, 5 de premii constand in cate o tableta Allview Windows 7. Valoarea totala aproximativa a premiilor este de 1.995 lei.