Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Fa un pas inainte cu Xbox One.

Promotia Skittles se desfasoara in perioada 08 iunie 2015 - 31 decembrie 2015.

Participantii trebuie sa aiba cel putin 16 ani impliniti pentru a participa la promotie.

Promotia va fi valabila pentru urmatoarele produse: 38 g Skittles Fruits, 38 g Skittles Sours, 38 g Skittles Wild Berry, 174 g Skittles Fruits, 174 g Skittles Sours, 174 g Skittles Wild Berry. Aceste pachete se pot gasi pe piata in functie de disponibilitate.

Pentru a participa la promotie trebuie sa cumperi un pachet promotional de Skittles si sa intri pe pagina promotiei unde vei inscrie codul unic de pe pachet.  Odata ce au inscris codul unic pe pagina promotiei, participantii vor trebui sa joace ‘Skittles Match Up’, sa estimeze numarul de bomboane Skittles din borcan in cadrul nivelului bonus, si sa isi lase numele, varsta, adresa de contact si adresa de email in formularul dedicat.

‘Skittles Match Up’ GameScopul este sa potrivesti cat mai multe grupuri de bomboane Skittles de aceeasi culoare. Fiecare grup de bomboane de aceeasi culoare potrivit de catre jucator va disparea, iar in locul lui vor aparea alte bomboane. De fiecare data cand un grup de bomboane potrivite dispare, scorul creste. Pentru grupuri mari de bomboane potrivite rapid vei primi si mai multe puncte. Jocul se termina la finalul celor 60 de secunde disponibile. Jucatorii pot pune jocul pe pauza de ca ori vor, insa pauzele pot dura cel mult 5:00 minute.

Daca jocul Skittles Match Up este pe pauza de mai mult de 5:00 minute, jucatorii vor pierde sansa de castig nu vor putea sa finalizeze inscrierea in promotie. Un nou cod de pe pachet va trebui introdus in aceasta situatie.

Poti juca ‘Skittles Match Up’ de cel mult 3 ori in 24 de ore si de cel mult 621 de ori pe toate perioada promotiei.

Nivelul bonus: Participantii trebuie sa estimeze cate bomboane Skittles sunt in borcan. Imaginea cu borcanul va fi alta in fiecare zi si va contine o cantitate diferita de bomboane Skittles.

Fiecare cod unic poate fi introdus o singura data.

Numarul total de premii care vor fi acordate in toate tarile participante la promotie:

  • 207 console Xbox One, pe toata perioada promotiei. Castigatorii vor fi extrasi zilnic.
  • 35.000.000 de wallpapers Skittles vor fi disponibile gratuit pentru download, odata ce participantul s-a inscris in promotie. Se poate downloada un wallpaper pentru fiecare cod unic introdus.

Un Xbox One poate fi castigat in fiecare zi. Fiecare participant va trebui sa joace 'Skittles Match Up' si sa estimeze numarul de bomboane Skittles din borcan in cadrul nivelului bonus. Acest scor va fi apoi adaugat in sectiunea Top Scoruri zilnice. Cele mai mari 10 scoruri din ziua respectiva vor fi luate in considerare pentru a castiga un Xbox One si vor fi delimitate in functie de cat de aproape de adevar au fost estimarile din cadrul nivelului bonus.